Tarikatımız Çok Yaşa..
-
Elektrohümme yi tek geçerim ama :|
-
facede vardı bu ;)
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler bu tip bir video daha vardi 3-4 yil once forumda yine verilmisti.elemanin elinde mikrofon tarikat muridleri falan var , sonra cosuyor mikrofonu kafasina falan vuruyordu...boyle kursu gibi bi yerde sihlari vardi...o video en kral olan videolardan birisiydi , acaba hatirlayan varmi yada elinde olan:)
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=c3ihLd_M5Es Hoca bunu diosn sen :D:D
-----------------------------zauahha hacı bu süper yaa :D
-
mizah anlayışınıza hayran kaldım.bayağı komikmiş.
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------dokunmu$ olsa gerek ?
sizin varsa böyle cemaat halinde cekilmi$ videolarınız payla$ıp bizi güldürürseniz seviniriz dogrusu.
-
Bizim şeyh niye böyle bişi organize etmiyo :D biz de dönelim 2 tur
edit: kimsenin ibadet inancı bizi bağlamaz. alay konusu yapmamak lazım
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------Bizim şeyh niye böyle bişi organize etmiyo :D biz de dönelim 2 tur
edit: kimsenin ibadet inancı bizi bağlamaz. alay konusu yapmamak lazım
-----------------------------Ya olm keass salla kafayı :D:D Ja ja jaaa :B
-
puhaha :) çok manyak olmus :)
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------fatihack bunu yazdı:
sizin varsa böyle cemaat halinde cekilmi$ videolarınız payla$ıp bizi güldürürseniz seviniriz dogrusu.
dokundu evet.insanlığımdan utandım.zikir kültüründen bihaber olan sizleri gördüm.ama asıl bu bilmemenizden değil, saygısızlığınızdan dolayı utandım.yazık.neye gülüp neye gülmeyeceğinizide şaşırdınız.
-
fatihack bunu yazdı:
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------fatihack bunu yazdı:
dokundu evet.insanlığımdan utandım.zikir kültüründen bihaber olan sizleri gördüm.ama asıl bu bilmemenizden değil, saygısızlığınızdan dolayı utandım.yazık.neye gülüp neye gülmeyeceğinizide şaşırdınız.
-----------------------------ne alaka burda kimse zikir yapıyorlar diye gülmüyo .Sadece kişilerin şarkıyla alakası olmadını, ama uyumlu oldugunu gördümüz için gülüyoruzz. geçin artık bunları.. 2009'dayız