Tarot
-
karabuyucu bunu yazdı
Hocalar normal de faldır, büyüdür, vırttır, zırttır bu tip şeylere inan biri değilim, sadece nick'im "karabuyucu". :) Ama bugün şans eseri öyle bir baktılar. Bende eğlencesine takıldım sadece. Ta ki kartları çekene kadar. Ulan kartlar açık olsa ve çeksem ancak bu kadar olurdu. Bir başladı anlatmaya bütün seceremi döktü. Birde gelecekte olabileceklerden bahsetti falan. Hala etkisindeyim anlayacağınız. Bakan kişi para falan almadı yanlış anlaşılmasın, zaten bu tip işlere kendi rızamla para falan verecek biri de değilim. Siz ne düşünüyorsunuz bu Tarot mevzusu için ? Var mı inananınız ?
Bir ara ben de bakardım.. Sonra bıraktım.. Daha doğrusu tarot beni bıraktı.. Tarot'ya dikkatli yaklaşmak lazım.. ilginçtir..
-
evet gerçek hepsi :D
-
mRBerkay bunu yazdı
İhlal ve ifşa etmekten yakarım seni :D
-
EricNorthman bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
ben inandığımı söylüyorum hocam :) bence gerçek :))
-
nerde yeri? kaç para ?
-
Bu işin kalbinde çalışıyorum (yanlış anlaşılmasın, fal & büyü değil, insan psikolojisi.)
Falcılar için diyebileceğim tek şey, harika birer sosyal inşaa mühendisi ve gözlemci oldukları.
Test edildi ve onaylandı. Yani, Mit Busters'ın deyimiyle "busted".
Belgesel için kaynak, Amerika hayvan falcıları Google.
-
liseli yıllardan meraktan öyle bi başlamıştım daha sonra baya bi uğraştım ama hep yalan dolan hayat zaten özeti geçmişte kötü ve iyi olaylar olmuştur gelecekte olacaktır kartlarda bunlara benzer yorumlar yapmana yardımcı oluyor diziliş sırasıda kartın önemi vs vs katıyor bazen cuk diye oturmuş olması çok normal yok sol elin ile enerji direk veriyorsun yok kartları hissetmek gerek yalan dolan ki şöyle birşeyde var gelecek diye birşey yok :) hayata sen yön veriyorsun iyi veya kötü senin seçimin.
-
samaccc bunu yazdı
nerde yeri? kaç para ?
Hocam yazdım kaç kez, bir mekan da değil. Ayrıca para falan da yok.
-
cold reading
inanacak o kadar sey varken' inanmayin boyle seylere,ugrasmayin bunlarla uzulursunuz,geri donusu olmaz, kaderinizi el alemin dedikleriyle yokusa surmeyin,.
Kader sirf plan yaptigin icin bile agzini yuzunu kiriyor, fal baktirirsan neysede inanirsan yapicaklarini tahmin bile edemezsin, kizdirma kaderi, akisina birak....
-
TiThousand bunu yazdı
Bu işin kalbinde çalışıyorum (yanlış anlaşılmasın, fal & büyü değil, insan psikolojisi.)
Falcılar için diyebileceğim tek şey, harika birer sosyal inşaa mühendisi ve gözlemci oldukları.
Test edildi ve onaylandı. Yani, Mit Busters'ın deyimiyle "busted".
Belgesel için kaynak, Amerika hayvan falcıları Google.
alttaki belgesel dışında tamda bunları yazacaktım. basit bir gözlemle süper atılabilir.
not alıyorum izleyeceğim. varsa böyle birşeyler alayım tavsiye.