Tarot

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    karabuyucu bunu yazdı

Hocalar normal de faldır, büyüdür, vırttır, zırttır bu tip şeylere inan biri değilim, sadece nick'im "karabuyucu". :) Ama bugün şans eseri öyle bir baktılar. Bende eğlencesine takıldım sadece. Ta ki kartları çekene kadar. Ulan kartlar açık olsa ve çeksem ancak bu kadar olurdu. Bir başladı anlatmaya bütün seceremi döktü. Birde gelecekte olabileceklerden bahsetti falan. Hala etkisindeyim anlayacağınız. Bakan kişi para falan almadı yanlış anlaşılmasın, zaten bu tip işlere kendi rızamla para falan verecek biri de değilim. Siz ne düşünüyorsunuz bu Tarot mevzusu için ? Var mı inananınız ?

Bir ara ben de bakardım.. Sonra bıraktım.. Daha doğrusu tarot beni bıraktı.. Tarot'ya dikkatli yaklaşmak lazım.. ilginçtir..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

evet gerçek hepsi :D 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

İhlal ve ifşa etmekten yakarım seni :D 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    EricNorthman bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı

ben inandığımı söylüyorum hocam :) bence gerçek :))

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

nerde yeri? kaç para ?

Minimalist Değilim Tembelim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TiThousand
    TiThousand's avatar
    Erkek

Bu işin kalbinde çalışıyorum (yanlış anlaşılmasın, fal & büyü değil, insan psikolojisi.)

Falcılar için diyebileceğim tek şey, harika birer sosyal inşaa mühendisi ve gözlemci oldukları.

Test edildi ve onaylandı. Yani, Mit Busters'ın deyimiyle "busted".

Belgesel için kaynak, Amerika hayvan falcıları Google.

‎‎‎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

liseli yıllardan meraktan öyle bi başlamıştım daha sonra baya bi uğraştım ama hep yalan dolan hayat zaten özeti geçmişte kötü ve iyi olaylar olmuştur gelecekte olacaktır kartlarda bunlara benzer yorumlar yapmana yardımcı oluyor diziliş sırasıda kartın önemi vs vs katıyor bazen cuk diye oturmuş olması çok normal yok sol elin ile enerji direk veriyorsun yok kartları hissetmek gerek yalan dolan ki şöyle birşeyde var gelecek diye birşey yok :) hayata sen yön veriyorsun iyi veya kötü senin seçimin.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

nerde yeri? kaç para ?

Hocam yazdım kaç kez, bir mekan da değil. Ayrıca para falan da yok.

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

cold reading

inanacak o kadar sey varken' inanmayin boyle seylere,ugrasmayin bunlarla uzulursunuz,geri donusu olmaz, kaderinizi el alemin dedikleriyle  yokusa surmeyin,.

Kader sirf plan yaptigin icin bile agzini yuzunu kiriyor, fal baktirirsan neysede inanirsan  yapicaklarini tahmin bile edemezsin, kizdirma kaderi, akisina birak....

erebos tarafından 18/Eyl/15 23:05 tarihinde düzenlenmiştir

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    TiThousand bunu yazdı

Bu işin kalbinde çalışıyorum (yanlış anlaşılmasın, fal & büyü değil, insan psikolojisi.)

Falcılar için diyebileceğim tek şey, harika birer sosyal inşaa mühendisi ve gözlemci oldukları.

Test edildi ve onaylandı. Yani, Mit Busters'ın deyimiyle "busted".

Belgesel için kaynak, Amerika hayvan falcıları Google.

alttaki belgesel dışında tamda bunları yazacaktım. basit bir gözlemle süper atılabilir.

not alıyorum izleyeceğim. varsa böyle birşeyler alayım tavsiye. 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 2663 Toplam Mesaj: 27
tarot fal üç kağıt