Tarz ?
-
ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam Sana Gidicek Olanı Söyliyim Triko Kazak ince Altına Gömlek Altta Keten Bide Siyah Convers Bez Değil Deri Tarzında ;) 10 nUMARA Gider Gerisi Yalan :)
-----------------------------bak: bu güzel:d bunu sevdım
-
nie kastın ki bu kadar anlamadım??
nese saçlarında değişiklik yapabilirsin ilk olarak o zaten başka biri yapacaktır seni
kulağın mağara olana kadar kulaklık takıp çıkarmayabilirsin :D :D
kendine hakim bi duruş yakala yürüyüşün asil olsun :D
giyindikten sonra aynaya geç bi bak..
dış görünüşle bitmio tabi sosyal olucaksın ortam yapacaksın uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksın.. ayağı öhö öhö nese
böyle işte saçını uzat ama bak en başta
bu yazdıklarımı bi ara bende uyguluyum :D
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------nie kastın ki bu kadar anlamadım??
nese saçlarında değişiklik yapabilirsin ilk olarak o zaten başka biri yapacaktır seni
kulağın mağara olana kadar kulaklık takıp çıkarmayabilirsin :D
kendine hakim bi duruş yakala yürüyüşün asil olsun :D
giyindikten sonra aynaya geç bi bak :D
dış görünüşle bitmio tabi sosyal olucaksın ortam yapacaksın uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksın.. ayağı öhö öhö nese
böyle işte saçını uzat ama bak en başta
bu yazdıklarımı bi ara bende uyguluyum :D
----------------------------- -
RevengeX bunu yazdı:
En başta herşeye güLme,ciddide oLma ortasını tuttur,espri yeteneini geLiştir kobay oLarak dişi bi arkadaşını kuLLan bak ne tür şeyLer hoşuna gidiyo kızLarın.. neLer yapıLmaması gerekir..Sonra kızda tip oLmasın git yanına yine konuş kızLarLa iLetişimi kur aLayının numarasını aL günde 3er tane hepsine msj çek iLgiLendiğini anLasınLar boş adam oLma yani..Sonra piç diye tabir ediLen eLemanLarLa takıL(izmir'desin yardım ederim:) ) biraz paran gidecek ama değicek :) Tarz dediğin geLip geçer ama bunLarı bir kere yapmaya başLadınmı kaLıcı oLur kişiLiğinde yerine oturmuş oLur..Sonra öyLe savsak savsak yürüme çok kabada yürüme kabadayı gibi,karizma yürü karizma konuş karizma ye karizma iç karizma sıç ..Her bi yaptıın s.kim karizmatik oLsun dikkat çek.BunLar 16 yaşında yapabiLecekLerinin en iyisi..
-----------------------------:Deet bereber takılalım bu dedıklerın guzel ama çekıngenlık var bende:d
-
komplekslerinden kurtul, böylece kendi tarzını yaratırsın :)
-
eet bu çok güzel aöa:d kurtulamıorum
-
Boyle bisey yapabilirsin :)
http://tr.netlog.com/3mo_AmjhA/
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Boyle bisey yapabilirsin :)
http://tr.netlog.com/3mo_AmjhA/
-----------------------------puahha:D:D:D:D
-
Hocam sanırım 2008 yılı hıyarı olacaksın :|
-
renegadealien bunu yazdı:
Hocam sanırım 2008 yılı hıyarı olacaksın :|
-----------------------------aşk olsn rene abı