Tasarımcı Aranıyor..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Emrow bunu yazdı:
    -----------------------------

bismiiahirrahmanirrahim

sinirli değildim ama çıldıracam..

Realist bey;

Blogu ben başka bir site için yazmaya başlamıştım.Blogu olan adam arıyorlardı ateşi bizide sardı.Seninle alakam yok.Hemde sen daha Maysikuğl bilmiyon sus.. :/

CMS işide ciddidir.Meydan sohbet alanına döndü.Onun için aşk sohbet siteleri var yazın google'a çıkar..

Sloow bey;

Yok konuşuyoruz.Ben şakasına yazdım.Abartmayek.. 

Nickimi bugün kimse doğru yazmadı a.q :)

Sabahta birisi spool yazmıştı :|

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    swool gördüm yanlış yazdım pardınız muhterem cemaat
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

is ticariyse pesin para almadan adini bile yazmam kardesim cok musteriye ornek yaptik sunu sunu yap bakiym yapiyon ee biz dukkani sattik.yok yan yatti yok camura batti.yatirican parayi tasarimciya o sana a dan z ye halletsin yok ciddiyim yok bu gercek felan pek sokmez hoca.haa benim icin sunu yaparmisin de emret fotosop kopegin olsun.sitede bikac muride isim v.s yazdim sekkilli halada sirada bekleyen var yani.ama calisalim dedinmi ornek yap gonder olayi gecti abi

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

La açık açık yazsana köle arıyorum diye :)

Web 2.0 konusunda iyi olan biri forumda sana hizmet edip boş vakit bulacağını hiiiç sanmıyorum,

Eğer bu işi ücrete tabi yaptıracaksan, miktarı belirtirsen iyi olur kanımca..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

insanlık öldü mü?

sourceforge projesi olm bu..

yapacakta var yapmayacakta eminim.Herkes için güzel bir deneyim olur.Web 2 falan sorun değil aslında.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek

boyle işmi olur arkadasım ben siteyi yapicam sen begenmessen almıcan ha vay be sonra benım ugrasımda yanıma kar kalıcak

eğer ciddiysen en baba referansları verırım sana fıyatım paglıdır ona gore  

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    Emrow bunu yazdı:

napacaz bilemiyorum önce siz hünerlerinizi gösterin bir adet portal ana sayfası hazırlayın.

Başta belirteyim tasarımınız HTML ve CSS destekli olacak.

Hazırlayacağınız ana sayfanın kriterleri:

1)Son eklenen dökümanlar adlı bir bölüm olacak.Bu bölüm konu başlıklarının listelenmesine uygun bir büyüklükte olacak.

2)Üye girişi olacak.

3)Üst kısımda bir logo alanı olacak.Tahminen Tahribat logosu kadar..Logo olarak uyduruk birşey veya güzel birşey koymanız farketmez.

4)Logo altında orta üstte bir menü olacak.Menü öğelerini kafanıza göre belirleyin.Sonra düzenleyecez nasıl olsa baya bir.

5)Solda panel şeklinde aşağı doğru bir kullanıcı menüsü olabilir.Yada sağda olabilir diye düşünüyorum...

Not: Bu sadece aranızdan kişi seçimi için deneme ana sayfasıdır.Portala koymayabiliriz.Duruma göre..

Seçmeye katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum şimdiden..

Gerisi size kalmış..Zaten bu ilk versiyon pre-release olacak.Yani ön versiyon.Onun için heryere dağıtmadan bir site üzerinden gösterime geçerek

çok kısa bir süre kullanıcı yorumlarını alacağız.Ardından gerçek releaseleri hazırlayıp dağıtmaya başlayabiliriz.

hoca bu dediklerini ben yaptım. ama sadece php kullanarak yaptım (: bknz: www.ajan1111.com eğerki bir iki ayda daha vaktin varsa o zamana kadar css'yide öğrenmiş olurum.

daha önceden de vbasic'te bayağı iş çıkarmıştım web konusunda yeni başlıyorum.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hoca ben o zaman tasarıma kendim başlayayım sen 1 ay sonra gelirsin takıma:)

neyse sonuçta bu açık kaynak bir proje kimsenin yapmaya niyeti yoksa biz yaparız.sadece biraz daha uzun sürer.

Hocam üstad değilim o kadar abarttım fakat cms yazacak kadar bilirim.

kürdo sıçtı attı konumun içine.

Html bilmeden php olur mu?

hala htmlymiş phpymiş.. 

Gonulsuz arkadaslar su programcikla oynaya dursunlar:

http://rapidshare.com/files/86710511/sumuk.zip.html

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacı baştan bi cms mi yazıyon? alla allaa.

ortalık zaten cms'den geçilmiyo ama yaz bakam,

open source olursa kullanırıız. 

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
Toplam Hit: 7753 Toplam Mesaj: 35