Taşınabilir Harddiskte Sorun Aciil
-
önceden tanıyordu bılgısayar sımdı tanımıyor.harddısk bı darbe aldı ama ufak bı darbe yanı ondan olabılır mı dedınız gıbı guvenle kaldırmadım ondanda olabılır baska pc takarsam anlıcam sorunu saolun ama ufak bı darbeden olmusmudur yada olduysa ne yapılabılır
-
rapist34 bunu yazdı:
-----------------------------
önceden tanıyordu bılgısayar sımdı tanımıyor.harddısk bı darbe aldı ama ufak bı darbe yanı ondan olabılır mı dedınız gıbı guvenle kaldırmadım ondanda olabılır baska pc takarsam anlıcam sorunu saolun ama ufak bı darbeden olmusmudur yada olduysa ne yapılabılır
iyi bir elektronikciye gidersin durumu anlatırsın ilgilenir :) tabi darbeden dolayıdır dıyorsan :) -
sanmıorum ya çünkü uafak bi çarpmaydı yani
-
abi ön sayfadaki postta anlattım işte :) daha neye kasıyosunuz :)
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------abi ön sayfadaki postta anlattım işte :) daha neye kasıyosunuz :)
bu her pc dedemi aynı sonucu verir? yani baska pc lerde denese görmezmi ? -
daha gecen gun hallettim kardes.
wd 120gb hardisk vardi 1 yildir kullanilmamisti.Ne yapsam duzelmedi.Actim icini Tamamen soktum meraktan calisma umudum yoktu yani.Sonra Harddiskteki bir resim cok acil lazim oldu.Toplayip geri taktim.Resmi sitesinden yazilimi indirdim.Once hatalara karsi taradi tanimadi.Sonra bicimlendirdi.Ama ici bombos su anda:D
-
taşınabilir diskler cok hassastır. geşmiş olsun :)
-
taşınabilir diskler cok hassastır. geşmiş olsun :)
-
öncelikle başka bir pc de dene tanıyor mu ona göre bir fikir yürütelim
-
HeadBanger bunu yazdı:
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------abi ön sayfadaki postta anlattım işte :) daha neye kasıyosunuz :)
bu her pc dedemi aynı sonucu verir? yani baska pc lerde denese görmezmi ?
orda görür çünkü orda daha driver çakışmaşı olmamıştır :)tak çalıştır aletleri usbden çekmeden önce "donanımı güvenle kaldır" deyin daha sonra usbyi çekin :)