Taşınabilir HDD Görmüyor.
-
benzer bir sorunu paylaşmak için konu açacaktım ki bu konuyu gördüm.
seagate 500 gb taşınabilir hdd'yi başka bi hddye aktardım. sonra pcye taktığımda tarama tavsiye etti. önce başlattım. bozulan kısımları onar dedim hatta. sonra vazgeçtim iptal ettim ve biçimlendirmeye çalıştım. yemedi. Yönet/disk yönetimine girdim. oradan bölümü sildim sonra tekrar oluşturdum. şimdi disk yönetiminde sürücü olarak göründüğü halde, bilgisayar içerisinde sürücü olarak göremiyorum. ve bu soruna çözüm arıyorum. varmı bilen ?
bu arada dostum biçimlendirsen de görünmeyecektir muhtemelen. aynı sorunla karşı karşıyasın.
Edit; mesajı yolladıktan sonra gördüm ki çözümü açıklamış bir mürid. denedim oldu yani.
sürücü harfi ata ozaman görüyor.
hacktorx tarafından 11/Mar/13 20:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Harf marf atadım. Gitmiş bu gitmiş.
-
gecmis olsun arkadaşın hdd yi silmiş data recovery yap dırek partıtıon kurtaran programlarla kurtarırsın büyük ihtimalle
-
hacktorx bunu yazdı
benzer bir sorunu paylaşmak için konu açacaktım ki bu konuyu gördüm.
seagate 500 gb taşınabilir hdd'yi başka bi hddye aktardım. sonra pcye taktığımda tarama tavsiye etti. önce başlattım. bozulan kısımları onar dedim hatta. sonra vazgeçtim iptal ettim ve biçimlendirmeye çalıştım. yemedi. Yönet/disk yönetimine girdim. oradan bölümü sildim sonra tekrar oluşturdum. şimdi disk yönetiminde sürücü olarak göründüğü halde, bilgisayar içerisinde sürücü olarak göremiyorum. ve bu soruna çözüm arıyorum. varmı bilen ?
bu arada dostum biçimlendirsen de görünmeyecektir muhtemelen. aynı sorunla karşı karşıyasın.
Edit; mesajı yolladıktan sonra gördüm ki çözümü açıklamış bir mürid. denedim oldu yani.
sürücü harfi ata ozaman görüyor.
o arkadaş için geçerli değil sende de çözüm olmayabilirdi hocam her zaman çözüm değil haqrf yolu
-
otocu bunu yazdı
Harf marf atadım. Gitmiş bu gitmiş.
Aynen hocam. Zaten ayrılmamış raw format.
Taşınamaz disk :)
-
Arkadaşım özelden ulaş gerekli müdahaleyi uzaktan yapayım
-
Halletim ben. Data recorvery'le kurtamarmaya çalışıyorum verileri.
-
Kimsede Jeton düşmemiş, Hdd yi resmen Fdisk ile Silmiş. Baksanıza Ayrılmamış alan yazıyo. Hdd Fdisk edilmiş halde yahu.!
Şeytanlık gibi olmasın ama O Arkadaşının Arkadaşın olduğuna eminmisin. Resmen Profesyonel biçimki Hdd ni Silivermiş. Partitionlarına kadar kaldırmış. Yeniden kurmalı ve Formatlamalısın. Seni çekemiyo galiba.
ShockMan tarafından 12/Mar/13 18:25 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdı
Kimsede Jeton düşmemiş, Hdd yi resmen Fdisk ile Silmiş. Baksanıza Ayrılmamış alan yazıyo. Hdd Fdisk edilmiş halde yahu.!
Şeytanlık gibi olmasın ama O Arkadaşının Arkadaşın olduğuna eminmisin. Resmen Profesyonel biçimki Hdd ni Silivermiş. Partitionlarına kadar kaldırmış. Yeniden kurmalı ve Formatlamalısın. Seni çekemiyo galiba.
Onu yapacak kadar aklı olsa. Emin ol bunu düşünürdüm. Deamon Tools'u kurmayı bana soran bir insan nasıl becersin o işi ? Dx11 kurmasını bilmeyen birisi nasıl yapsın böyle birşey. Hahahah gerçekten güldürdün :D ahahaha
-
Üstat şunu dene
Önce disk yönetimine girip diske sağ tıkla sil de sonrasında http://www.tahribat.com/Forum-Acronis-Disk-Director-11-Home-V11-Ftp-Den-175308/
Şu programı kurup Recovery Expert sekmesinden partitionu bulup tekrar getirt büyük ihtimal düzelmesi lazım ( o sil olayı diskin içini silmiyor partitionu yok ediyor sadece programla kayıpsız geri gelir korkmana gerek yok yani dediğimi uygula )
Edit 2 :
Ayrılmamış bölüm olarak görüyormuş amq :S sen sil felan demeden zaten diyemezsinde direk acronis ile recovery expertten partitionu getirmeye çalış senin mal arkadaşın silmiş hdd yi
Peroksit tarafından 14/Mar/13 20:21 tarihinde düzenlenmiştir