Taşınabilir HDD Satan ?
-
Arkadaşlar taşınabilir hdd arıyorum uygun fiyata ve tabi ki tbt de güvendiğim veya kefili olan kişilerle ticaret yapmayı düşünüyorum.
İstediklerim:Kesinlikle badsector olmuycak ve HDDTune den test edilicek,healt vs bakılıcak
3.5"
2.5" farketmez
tekliflerinizi bekliyorum -
Abicim bende 1 tb seagate usb3.0 var içinde baya büyük bir arşivle beraber 300TL düşünüyorum ilgilenirsen arşivin detaylı bilgisini verebilirim. (silivrideyim istanbul içi elden olur)
cptprice tarafından 26/May/15 20:35 tarihinde düzenlenmiştir -
1.5 Tb 3.5" Western Digital My Book var. arşivli arşivsiz gönderebilirim. 200 Lira
-
arkadaslar kusura bakmayin 1 tb 150 tl ye sony buldum aldim
-
cptprice bunu yazdı
Abicim bende 1 tb seagate usb3.0 var içinde baya büyük bir arşivle beraber 300TL düşünüyorum ilgilenirsen arşivin detaylı bilgisini verebilirim. (silivrideyim istanbul içi elden olur)
Şu linke bir bak sonra fiyatı bir daha gözden geçir,fiyatın gerçekten çok yüksek.
-
cptprice bunu yazdı
yuh :D arşiv için istiyosun heralde ama yine de etmez
-
280 liraya film/oyun/dizi +2tb sıfır km hdd faturalı vs. satıyorum.
Model
Seagate Expansion 2TB 3.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk STBV2000200
3.5 tabi.
http://www.tahribat.com/Forum-Satilik-2tb-Seagate-Goflex-Desk-Usb-3-0-171666/
bu da eski konum. daha önce 5 müride satış yaptım. tabi dolar arttı fiyatlar da arttı. Yanında da 10 bluray disk bedava.
istanbul içi elden teslim.
glaurung tarafından 27/May/15 09:04 tarihinde düzenlenmiştir -
angels_demos bunu yazdıcptprice bunu yazdı
yuh :D arşiv için istiyosun heralde ama yine de etmez
film(334GB)+program(50GB)+oyun(600GB üstü en son noldu bilmiyorum) arsiv bayaaa büyük içine sıgmaayanlarda pcde duruyor en güncel en yeni oyunnn film porgramlar mevcut içinde emek var bence hak ediyor.
-
glaurung bunu yazdı
Model
3.5 tabi.
bu da eski konum. daha önce 5 müride satış yaptım. tabi dolar arttı fiyatlar da arttı. Yanında da 10 bluray disk bedava.
Ici bos kaca birakirsin?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıglaurung bunu yazdı
Model
3.5 tabi.
Ici bos kaca birakirsin?
260 liraya internette bulabilirsin boş satmamın bi anlamı yok ben 250'den alıyorum.
-
EnesErgun bunu yazdı
arkadaslar kusura bakmayin 1 tb 150 tl ye sony buldum aldim