folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tatil İçin Bulgaristandan Türkiyeye Dönücektim Ama Sınırdan Dönebildim Ancak

Tatil İçin Bulgaristandan Türkiyeye Dönücektim Ama Sınırdan Dönebildim Ancak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    cumartesi günü anca türk filmlerinde olabilecek bişi geldi başıma tatil için bulgaristandan türkiyeye dönücektim ama sınırdan dönebildim ancak
    4 ay önce çantam çalındı pasaportum nüfüs cüzdanım hepsi gitmişti konsolosluğa gidip bildirdim tamam dediler dilekçe gönderdiler ertesi gün pasaportum bulundu konsolosluğa dedimki pasaportum bulundu haberiniz olsun tamam dediler dilekçenizi iptal edicez tamam dedim 1 hafta önce konsolosluğa gittim nüfüs cüzdanım için onu aldım tamam sorun yok gidebilirsin dediler cumartesi günü çıktım yola akşam bulgar sınırından geri döndürdüler akşam sekizden sabah 5 e kadar sınırda bekledim :D böle garip bi olay yaşadım aynen geri bulgaristana döndüm babam olmasa hala sınırdaydım :D

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek
    hocam Bulgarların kızlarından başka bi güzellikleri yok bana göre.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

llaa ztn hawalar buz gibi neye geliyosun :P bu arada izin vermeme sebepleri nedir :)

amerikan sınırında meksikalı muamelesi görmüşe benziyosun :|

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Hacı bişey soracam bu Bulgar kızları 21 yaşına geldiklerinde evlenmediyseler evde kalmışmı sayılıyolar? Öyle bişey duydumda :)

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    Zokoro bunu yazdı:
    -----------------------------

llaa ztn hawalar buz gibi neye geliyosun :P bu arada izin vermeme sebepleri nedir :)

amerikan sınırında meksikalı muamelesi görmüşe benziyosun :|

hocam almama sebepleri pasaportun hala çalıntı gözükmesi konsolosluk dilekçe vermeyi unutmuş
    pompacı bunların kızları diil çocuk doğurmuş olanlarıbile çok güzel 2 çocuk doğurmuş dal gibi gezio hepsi

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi
    Ahahah :D Aklıma 2 sene önceki babamın olayı geldi . Adam her şeyini, vizesini, pasaportunu cartını curtunu ayarladı neyse Makedonya ya arkadaşının yanına gidecek... bindi uçağına inmiş havaalanına.. ordan öteye sokmamışlar :D Artık arkadaşına tel. falan çekmiş, hava alanına gelmiş arkadaşı bi çay içmişler :D Babam yoluna, arkadaşı yoluna :D:D  Çay içip geldi die baya dalga geçmiştik adamla heyt be :D:D

allcolorsarebeautiful.net
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

Stigma bunu yazdı:
    Ahahah :D Aklıma 2 sene önceki babamın olayı geldi . Adam her şeyini, vizesini, pasaportunu cartını curtunu ayarladı neyse Makedonya ya arkadaşının yanına gidecek... bindi uçağına inmiş havaalanına.. ordan öteye sokmamışlar :D Artık arkadaşına tel. falan çekmiş, hava alanına gelmiş arkadaşı bi çay içmişler :D Babam yoluna, arkadaşı yoluna :D:D Çay içip geldi die baya dalga geçmiştik adamla heyt be :D:D

şaka olmasın yaw  o ne öle :S 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Benim kuzeni de Almanya ya giderken Bulgaristan sınırından geri göndermişlerdi. Adamlar rüşvetsiz iş yapmıyorlar ki.

Naber la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Stigma bunu yazdı:
    Ahahah :D Aklıma 2 sene önceki babamın olayı geldi . Adam her şeyini, vizesini, pasaportunu cartını curtunu ayarladı neyse Makedonya ya arkadaşının yanına gidecek... bindi uçağına inmiş havaalanına.. ordan öteye sokmamışlar :D Artık arkadaşına tel. falan çekmiş, hava alanına gelmiş arkadaşı bi çay içmişler :D Babam yoluna, arkadaşı yoluna :D:D  Çay içip geldi die baya dalga geçmiştik adamla heyt be :D:D
    baban işi bilmiyo :| terminal filmdeki gibi kuracaktı tezgahı havalanına :C

açacaktı bi tane de tezgah soslu mısır :F gelsin ülkeme dövizler :| belki şirinleri bile görebilirdik :B

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi
    yasin_55 bunu yazdı:

Stigma bunu yazdı:
    Ahahah :D Aklıma 2 sene önceki babamın olayı geldi . Adam her şeyini, vizesini, pasaportunu cartını curtunu ayarladı neyse Makedonya ya arkadaşının yanına gidecek... bindi uçağına inmiş havaalanına.. ordan öteye sokmamışlar :D Artık arkadaşına tel. falan çekmiş, hava alanına gelmiş arkadaşı bi çay içmişler :D Babam yoluna, arkadaşı yoluna :D:D Çay içip geldi die baya dalga geçmiştik adamla heyt be :D:D

şaka olmasın yaw o ne öle :S

Yok abi şaka değil :D Ama şaka gibi harbi.. burdan vizeyi fln ayarlamıştı sorun yok gibi görünüyordu, ama orda hava alanında vizeden sorun çıkardılar işte..

@Zokoro, ahahaha :D 

allcolorsarebeautiful.net
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    bulgarlar normal adami bile rusvetsiz birakmiyolarmis bide oyle deneseydin kardes

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
Toplam Hit: 1800 Toplam Mesaj: 17