Tatsız Bir Durum
-
Allah Rahmet Eylesin, mekanı cennet olsun. Gerçekten üzücü bir durum. Başına gelmeyenin anlaması çok zor...
Güçlü ol kardeşim. Bu senin imtihanın.
-
Allah rahmet eylesin hocam. İmtihanınız büyük. Sabredenlerden olmanız dileğyle. Rabbim küçük kızımızı size şefaatçi kılar inş..
-
Başınız Sağ Olsun. Rabbim yâr ve yardımcınız olsun. Bilmiyorum farklı mı düşünüyorum ama böyle küçük yaşta ölenlere üzülmüyorum. Çünkü rabbim cennetin en güzel yerlerinden onlara vericek. Bu dünya bir imtihan dünyası ve gelip geçici, Rabbim ahiretimiz için, ebedi hayatımız için güzellikler nasip etsin, bizlere cennetini bahşetsin... Tekrardan Başınız Sağ Olsun..
-
Allah rahmet eylesin sizlerede sabır çok geçmiş olsun hocam :(
-
Hocam naptın ya :s bittim aq pc basında eridim resmen kalp ilacimi aldım simdi :s benimde yawrum war offfffffffffffffffffffffffff dünya offffffffffffffffffffffffffffff
-
allah rahmet eylesin toprağı bol mekanı cennet olsun
-
Allah rahmet eylesin hocam çok üzüldüm :/
-
Allah sabır versin. o minik kuzuya her daim duanızı kesmeyin duacı olun (dua beklerler her zaman. ). Mekanı cennet olsun.
Allah gani gani rahmet versin. gücünüzü sabrınızı yitirmeyin. Veren de Allah alan da.
-
Başınız sağolsun hocam
-
Başın sağolsun baba olma heyecanı nın sabırsızlığını yaşarken içinde olduğun durumu düşünmek çok güç rabbim sana ve eşine sabırlar versin çok üzüldüm kardesim