Tavsiye - Enpara.Com
-
çok fena. sürekli kullanıyorsanız eft falan çok ideal
-
Mustafa bunu yazdıruhii bunu yazdı
en para kartı ne amaçla aldınız ?
size ne gibi kolaylıklar sağlıyor ?
sanal kart özelliği var mı ?
ve sizin eklemek istediğiniz neler var benim de almamı gerektirecek ?
Bu soruları cevaplar mısınız :))
Sanal kart yok. Kredi kartının taksit özelliği olmayan, peşin çalışanını düşün.
Sanal kartın olmaması benim için kafi oldu neredeyse başvuracaktım. Mesajı okuyunca Vazgeçtim. Sanal kart yoksa alışverişte yok benim için
siyahbereli tarafından 20/Kas/14 21:10 tarihinde düzenlenmiştir -
@siyahberei
Sanal kart olayında haklsını fakat taksit olayı imkansız. Çünkü bu kart banka kartı olarak geçiyor hocam. Üstünde kredi kartlarında olan çip bile yok.
-
Mustafa bunu yazdı
@siyahberei
Sanal kart olayında haklsını fakat taksit olayı imkansız. Çünkü bu kart banka kartı olarak geçiyor hocam. Üstünde kredi kartlarında olan çip bile yok.
Dogrudur hocam ama sanal kart olmadan olmaz sakın kart bilgilerinizi web sitelerine yüklemeyin. banka hacklenir o ayrı olay ama okadar dbye kartımın asıl numarasını yazdıramam. Verirsem onları takip etmem çok zamanımı alır. Şuanda bile zamanımı alıyor
-
bu arada hesap -'ye düşüyor isterseniz. bana teklif etmişlerdi 750tlcik
-
siyahbereli bunu yazdıMustafa bunu yazdı
@siyahberei
Dogrudur hocam ama sanal kart olmadan olmaz sakın kart bilgilerinizi web sitelerine yüklemeyin. banka hacklenir o ayrı olay ama okadar dbye kartımın asıl numarasını yazdıramam. Verirsem onları takip etmem çok zamanımı alır. Şuanda bile zamanımı alıyor
Yok o konuda bende aynı şekil. Bugüne kadar asıl kart bilgilerimi sadece Gittigidiyor ve Hepsiburada'ya verdim. Diğer sitelerde ya Paypal yada sanal kart kullandım hep.
-
Bedava oluşu ve EFT ücreti olmaması kendine çeken özelliği.. Başka da bi olayı yok. Hisse alım satım yok, Vadeli hesapta yüksek faizi olsa da yüklü miktarda parayı yatırmak için EFT yapman gerekiyor..
-
Mustafa bunu yazdıruhii bunu yazdı
en para kartı ne amaçla aldınız ?
size ne gibi kolaylıklar sağlıyor ?
sanal kart özelliği var mı ?
ve sizin eklemek istediğiniz neler var benim de almamı gerektirecek ?
Bu soruları cevaplar mısınız :))
Sanal kart yok. Kredi kartının taksit özelliği olmayan, peşin çalışanını düşün.
yıllık ücret ve havala eft gibi kesıntıler olmuyor diyosn.
bunu para biriktirmek için kullansam sıkıntı olmaz herhalde. az az yatırsam bırseyler bırıkır heral.?
-
serhat8102 bunu yazdıEnesErgun bunu yazdı
Amk gaza geldim başvuruda bulundum birşey olursa size küfür edicem :D
aynen bende alacam :D
ulan ben de alıyorum hadi bakalım
-
@ruhii
Evet hiç bir şey için ücret almıyorlar.