folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tavsiye - Enpara.Com

Tavsiye - Enpara.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

çok fena. sürekli kullanıyorsanız eft falan çok ideal

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    ruhii bunu yazdı

en para kartı ne amaçla aldınız ?

size ne gibi kolaylıklar sağlıyor ?

sanal kart özelliği var mı ?

ve sizin eklemek istediğiniz neler var benim de almamı gerektirecek ?

Bu soruları cevaplar mısınız :))

Sanal kart yok. Kredi kartının taksit özelliği olmayan, peşin çalışanını düşün.

Sanal kartın olmaması benim için kafi oldu neredeyse başvuracaktım. Mesajı okuyunca Vazgeçtim. Sanal kart yoksa alışverişte yok benim için

siyahbereli tarafından 20/Kas/14 21:10 tarihinde düzenlenmiştir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@siyahberei

Sanal kart olayında haklsını fakat taksit olayı imkansız. Çünkü bu kart banka kartı olarak geçiyor hocam. Üstünde kredi kartlarında olan çip bile yok.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

@siyahberei

Sanal kart olayında haklsını fakat taksit olayı imkansız. Çünkü bu kart banka kartı olarak geçiyor hocam. Üstünde kredi kartlarında olan çip bile yok.

Dogrudur hocam ama sanal kart olmadan olmaz sakın kart bilgilerinizi web sitelerine yüklemeyin. banka hacklenir o ayrı olay ama okadar dbye kartımın asıl numarasını yazdıramam. Verirsem onları takip etmem çok zamanımı alır. Şuanda bile zamanımı alıyor

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

bu arada hesap -'ye düşüyor isterseniz. bana teklif etmişlerdi 750tlcik 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

@siyahberei

Dogrudur hocam ama sanal kart olmadan olmaz sakın kart bilgilerinizi web sitelerine yüklemeyin. banka hacklenir o ayrı olay ama okadar dbye kartımın asıl numarasını yazdıramam. Verirsem onları takip etmem çok zamanımı alır. Şuanda bile zamanımı alıyor

Yok o konuda bende aynı şekil. Bugüne kadar asıl kart bilgilerimi sadece Gittigidiyor ve Hepsiburada'ya verdim. Diğer sitelerde ya Paypal yada sanal kart kullandım  hep.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Bedava oluşu ve EFT ücreti olmaması kendine çeken özelliği.. Başka da bi olayı yok. Hisse alım satım yok, Vadeli hesapta yüksek faizi olsa da yüklü miktarda parayı yatırmak için EFT yapman gerekiyor..

Kendine İyi Bak ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    ruhii bunu yazdı

en para kartı ne amaçla aldınız ?

size ne gibi kolaylıklar sağlıyor ?

sanal kart özelliği var mı ?

ve sizin eklemek istediğiniz neler var benim de almamı gerektirecek ?

Bu soruları cevaplar mısınız :))

Sanal kart yok. Kredi kartının taksit özelliği olmayan, peşin çalışanını düşün.

yıllık ücret ve havala eft gibi kesıntıler olmuyor diyosn. 

bunu para biriktirmek için kullansam sıkıntı olmaz herhalde. az az  yatırsam bırseyler bırıkır heral.?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek
    serhat8102 bunu yazdı
    EnesErgun bunu yazdı

Amk gaza geldim başvuruda bulundum birşey olursa size küfür edicem :D 

aynen bende alacam :D

ulan  ben de alıyorum hadi bakalım

xxx
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@ruhii

Evet hiç bir şey için ücret almıyorlar.

Toplam Hit: 6682 Toplam Mesaj: 54