Tavsiye Edebileceğiniz Dershaneler
-
en iyi dershane FEM ne olursa olsun :)
eydit: bu sene gideceğim b.düzü fem ilk 100'de 25 öğrenci çıkarmış-türkiye 2. fln, sadece bir şube :F
-
karabagliturk bunu yazdı:
-----------------------------1-dersane sınavlarına çoktan girip indirim alman gerekiyordu.Kaçırmışsın.Bundan sonra 2,5(bir cemaat baglantısı olan dersaneye gidebilirsin bişey kazanamazsın) 3-3,5 arasıda normal bi final veya ugur tavsiye ederim.(başakşehir beylikdüzü gibi yerlerde iyi başlangıç yapıp final sınıfında olman lazım yoksa kazanamazsın.Geri ogrenciler ortamı lise ortamına ceviriyormuş)(eşim egitimci)
2-etüd sistemi bakanlıkça yasaklandı artık sadec haftasonu dersane olcak...bilgilerine
-----------------------------hocam senin dediğin devlet okulları ile alakalı bildiğim kadarıyla...
şu ana kadar devlet okullarında hafta içi ek ders(etüt)lere izin veriliyodu ama artık yasak ancak hafta sonuna bi yasak yok ki buda dersaneleri ilgilendirmiyor.
-
Haci kulture gitmedimde yakin bi arkadasim gitmisti.
Birebir ve etutler yeterli ve iyiydi demisti. Hocalari begenmisti falan.
Ama onlarda mat1-mat2 ayrimi yokmus konulari yetistirememis koca dershane.
Kitaplari cok kazikmis :D
Bi daha gitmem diyo :D
Benim tercihim ugurla fem arasinda kaldiysan haci fem rulz :D
Ama arkadaslarin dedigi gibi fem derece kasiyo orta seviyelerde nasildir bilmem bizim sinif iyiydi hic yurt teklifidir namazdir falan konusmuyolardi bizimle.
Ama dusuk siniftaki arkadaslarim "yaw bunlar bize polislik okutmak istiyo ders islemiyoruz" diye yaniyolardi harbi harbi.
Aman ugura gitmede gozunu seviyim.
Yemin ediyorum kac kisiyi taniyorum ugurdan tazminati odeyip ciktilar.
Abi oyle herifler varki hocayi dovuyolar.
Ugurun ortami cok bozuk.
Kasarsan biraz femle kazanamicagin yer yok. Biz kasmadik simdi ebelik bile tutmuyo :D
Hele feme gidip sadece femsetleri-dergileri coz. Serefsizim o bile yeter :D ahh ahh sene sonuna bi geldik adam 28. dergiyi dagitiyo ben daha 2. dergideki turkce testini yeni bitirmistim :D
-
Fem iyidir fetonundur güzeldir.
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------en iyi dershane FEM ne olursa olsun :)
eydit: bu sene gideceğim b.düzü fem ilk 100'de 25 öğrenci çıkarmış-türkiye 2. fln, sadece bir şube :F
-----------------------------ordu gibi öğrenci alırlarsa mutlaka iyi dereceler yapanlar da çıkar tabi içlerinden..
ben de Fem in Ankara kolu olan maltepede eğitim gördüm ve kendi adıma tavsiye etmiyorum iyi sınıflardan birine giremezsen hiç ilgilenmezler zaten öğretmen kalitesi de herhangibir dershane kadar..
ama kaynakları güzel onları da dışarıdan temin edersin final düşün bence
-
Ne yazık ki en iyisi Fem (:
-
geneli aynı program içinde çalışıyor...
o başarılı öğrenci çıkarma hedesi de çok kolpa,bir şeylerin temelden gelmesi gerekiyor hem;pek başarılı öğrenci sayısına aldanmayın ama çok da göz ardı etmeyin;bomboş olmayan eleman da o dersaneyi tercih etmez çünkü :P
ama fem fedakarlıkta sınır tanımıyor,bilen bilir...
-
iş öğrencide bitiyor, geç sen dersaneyi
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------fedakar olanların çoğunu yurtdışına gönderdiler zaten burda hep yeni mezun tecrübesiz öğretmenler kaldı
-
O veya bu En iyisi fem