Tavsiye Nokia Telefon ?
-
Durumu olmayan bir arkadaşım yaklaşık 600tl para biriktirip nokia telefon almaya karar verdi bana sordu hangi model alayım diye bende sizlere danışayım dedim. Kesinlikle başka model istemiyor nokia taraftarı değilim ama o nokia istiyor bu yuzden lütfen sadece nokia modellerinde yardım ediniz.
İstenilen özellikler ve fiyat aralığı:
Nokia
Max: 600TL
Kamera: Min 3.2px
Klavye: Olabilir
Dokunmatiği kesinlikle olmayacak.
Model önerilerinizi bekliyorum. -
600tl param var nokia alacam model tavsiye edin ile gelin bana hakaret edin ayni sey :) bir nokiaya 600tl vermek cok sacma
-
nokia bitti hoca
htc samsung iphone bunlara bak
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
600tl param var nokia alacam model tavsiye edin ile gelin bana hakaret edin ayni sey :) bir nokiaya 600tl vermek cok sacma
-----------------------------bende aynı fikirdeyim fakat arkadaşım öyle istiyor o yüzden böyle yazdım :)
-
Nokia Symbian alınmaz artık ama Nokia E75 kullanan bir arkadaşım var özellikle nokia dediğin için söylüyorum gayet memnun eleman. Teknosa fiyatı 699 lira http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_bilgisayari_pda_/722/145011012/nokia_e75_silver_black_akilli_telefon daha uyguna mutlaka bulursun ;)
-
Nokia 603
Nokia c6-01
Andrıod
-
adam dokunmatik olmayacak demiş, samsung htc android pda demişsiniz.
http://www.gsmarena.com/nokia_n86_8mp-2713.php
dokunmatik olmayıp alınabilecek en iyi nokia bu bence.
editbidüt: evet bi de e75 var ama kamerası kötü onun.
-
cevremde benim de var oyle arkadaslarim. illa dokunmatik olmayacak nokyadan baskasi olmayacak. yok birde elestiriyorlarya sasiriyorum. insan kullanmadigi bir seyin neden sevmeyecegine inanir cahillik iste. oneriye gelirsek e72 felan var e serisindn onlara bakabilirsin.
-
5800 al hocam iyidir
-
e7 var bnde 1 yıldır kullanıyorum 1 yıldaha garantisi var temiz camında çizik yok 500 ver sana vereyim
-
adamlar uzaya gittiler nokia hala değiştirilebilir arka kapakla bilmem kac megapiksel kamera derdinde...
bu saatten sonra nokia almak eşşekliktir,
Git arkadaşını hak yoluna döndür, huzuru bulmasını sağla...