folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tavsiyeleri Alalım Tahribat

Tavsiyeleri Alalım Tahribat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Müridler mürideler hayatımla ilgili birkaç tavsiyeye ihtiyacım var. Öncelikle biraz kendimden bahsediyim.

21 yaşında üni öğrencisiyim. çoğu kişinin gıpta ile baktığı bir ünide okuyorum. üniden önce hayatım düzgündü. sorumluluklarımı yerine getirirdim(eğitim manasında). kimseye zararım dokunmaz kendi halimde takılırdım :D taa ki üniye girene kadar. yine kimseye bir zararım yok kendim hariç. uyku düzenim yerlerde. sabah 5-6 dan önce uyuyamaz oldum. bu yaklaşık 2 yıldır böyle. derslere gitmiyorum düzenli takip ettiklerim çok nadir. bu yüzden okulda iç açıcı devam etmiyor. gündüzleri uyuyorum çevremdeki herkesten farklı olarak. abuk subuk konusanlar her zaman oluyor ancak yapıcı eleştiriden eser yok :D

ben bu hayatı nasıl düzene koyarım? okulu tekrar eski haline getirmem gerekiyor ancak uyuyamadıgım için gidemiyorum. vs vs. bu tarz olayları yaşayanlar ne demek istediğimi daha iyi anlarlar. velhasıl kelam bir çıkar yol önerebilirsiniz çok iyi olur. kalın sağlıcakla

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

geceleri neden uyuyamıyorsun?

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:
    -----------------------------

geceleri neden uyuyamıyorsun?

işin garibi de bu. hiçbir fikrim yok

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    geceleri uyumazken ne bok yiyorsun?

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

film izliyordur napacak yada düşünüyordur ne bok yiecem die :)

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

geceleri ne yaptığın çok önemli eğer kendini oyalayacak ve değişik hoşuna giden işler yapıyorsan bırakamassın uykuda gözüne girmez :D

Hayat paylasmaktır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

bu gece de uyuma sabah 7de kalk (artık okula kaçta yetişebiliyorsan ona göre ayarla kendini)
    bir kaç gün kendini zorla iyi de hissetmeyeceksin belki ama alıştıkça iyi olacaksın, bunu kafanda halletmelisin pişman olmayacaksın da biliyorsundur, o okulu kazanmakla nasıl bir işe kalkıştıysan, bitir de ömrünce rahat edesin, bu böyle bence. bazı şeylerin farkına varmak için illaki darbe yemeye gerek yok,
    çok mu bilgece konuştum acaba özür dilerim, kafanda hallet hocam, hani 16 yaşındayken aşık oldum öldüm bittim diyenlere 3-4 yıl sonra gülersin haline diyoruz ya, o hesap, sende gülersin bu durumlara ilerde. hepimiz görüyoruz ve geçiriyoruz...

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Koy Götüne rahvan gitsin hacı.. Okula gidipte ne yapacan ? Gittiği yere kadar devam böyle..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

geceleri film flaan izliyorum arada sırada oyuna takılyıorum elbet yapacak birşey buluyorum. okumayıpta napcaksın diye bişey söz konusu degil ske ske okumam lazım başka çıkar yolum yok :) bunun farkında olup düzeltemiyorum ya zoruma  gidiyo çok :S

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

mürit aynı dertten muzdariptim taki vize haftasına kadar, bir gün sabahladım gene saat 5-6  dedim uyursam kalkamam sınava (sınav 9 daydı) uyumadım vs sınavdan çktk sonra takılmaca arkadaşlar vs derken akşam 6 gibi eve geldik gözlerimden uyku akıyor, dedim kalkın yemeğe gidelim gittik geldik 7, sonra muhabbet falan sonra duş vs 9u buldu sonra bi koydum kafayı sabah 6da kalktım ve ulan dur 2 saat daha uyuyim diye yatmadım ertesi gün 9 dedimi beni bi uyku aldı ve sorun düzeldi..

kısaca bi gün uyuma bi şekilde uyanık kal. gece çözülür, ama ertesi gün falanda boş bldğn yerde uyuma sakın. böle bi kaç gün devam et sistem oturuor.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

sir bunu yazdı:

bi gün uyuma bi şekilde uyanık kal.

Toplam Hit: 2277 Toplam Mesaj: 24