Tayyip " 3 " Tazminat Ödeyecek...! ( 3 Kuruşluk Adamın Cezasıda 3 Kuruş Olur )
-
Kendisinden sembolik olarak 3 kuruş tazminat isteyen şehit ailelerine fırsatçı diye hakaret eden Başbakan'a ibretlik ceza. Mahkeme Erdoğan'ın 3 Kuruş tazminatı ödemeye mahkum etti
Kartal 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, şehitler için "kelle", terörist Abdullah Öcalan için "sayın" dediği gerekçesiyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı 20 şehit ailesine "3 kuruş tazminat ödeme"ye mahkûm etti. Davacıların "tazminat bedeli, anlayan için 3 kuruştur" dilekçesini yerinde bulan Yargıç Sevgi Övüç, Erdoğan'ın, davacıları "fırsatçı", sözlerini "dil sürçmesi" olarak nitelendiren savunmasına itibar etmedi.
" 3 " KURUŞLUK ADAMIN CEZASIDA " 3 " KURUŞ OLUR
" Apo Kahbesine 2 Kere "Sayın" Kelimesinin ve ŞEHİTLERE Kelle Denilişinin Ses Kaydı "
http://www.youtube.com/watch?v=VepV4Ac_rNM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=1_5596tebT4
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=53616
aynı konuyu bende açmıştım, ama hatırlatman için teşekkürler.
-
anlayana sivri sinek saz..
millet devam etsin tayyipneyi korumaya :/
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------anlayana sivri sinek saz..
-----------------------------Korumak Ne Demek Be KArdeşim
Bu Adamın Sarfettiği Elim Sözlere Rağmen Hala Bu Adamı Taparcasına Korumaya-Kollamaya Çalışan, BU elim Sözlerini Görmezden Gelen İnsanlar Bile Var.
Sanırım Bu Adamlarda Ya 0,5 Ton Kömür ve Gıda YArdımı Karşılığı OY SATANLARDIR
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------anlayana sivri sinek saz..
-----------------------------tayyipne güzel benzetme.
-
Milli Değerlerden Yoksun,
Bugüne KAdar Ağzından "TÜRK" Kelimesini Çıkartamamak İçin Kıçını Yırtan,
Ulus Devlet Anlayışını Tartışmaya Açan,
Anlık Olarak Yakanlandığı "Sara Nöbetleri" Sonucunda Vatandaşa Küfreden Sizin Başbakanınız
-
Başbakan Tayyip Erdoğan: Tayyip geçen sene memleketi Rize'nin Güneysu belde'sine gittiğinde hemşehrileri Tayyip'i 'POTAMYAYA HOŞGELDİN' pankartı ile karşıladı. Medya bu pankart üzerinde pek durmadı. Potamya ne demekti?
Güneysu beldesinin Rumca ismi Potamya'dır. Bu beldenin ahalisinin bir kısmı müslüman olmuş Rum'dur. Hala beldenin Rumca ismini kullandıklarına göre asimilasyon tam gerçekleşmemiş demektir.. Tayyip Erdoğan bu pankarttan rahatsız olmadı. İhtimal ki kendiside Rum kökenlidir. Yine geçen sene Tayyip Erdoğan Gürcistan devlet başkanı ile görüşmesinde kendisininde Gürcü olduğunu söyledi. Bu bağlamda Tayyip'in Gürcü olma ihtimalide yüksek Kısacası Tayyip Erdoğan Türk kökenli değildir. Zaten Türklük şuuru da taşımamaktadır. Zorunlu olmadıkça Türk sözünü kullanmaz. Türklüğü ve Türk milliyetçiliğini ayrımcılık olarak değerlendirdiğini çok kere vurgulamıştır -
İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu: Diyarbakır doğumlu olan Abdülkadir Aksu kürttür. Göreve geldiğinden sonra Emniyet teşkilatındaki fetullahçı kürt kadrolaşma inanılmaz artmıştır.
-
dedirtenlere bakmalı. yada adama demek zorunda bırakanları. yani demek istediğim olayın başına gitmeli. ilk mahkemede idamını verip öldürülseydi şimdiye kadar olanlar olmazdı. sadece şuanki hükümeti suçlamak olmaz. en büyük suçlu bana göre yakalandığı zaman idam edemeyenlerde...
-
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik: Van'lı olan Hüseyin Çelik kürt arap melezidir. Kürtçe şarkılarla eğitim - öğretim sezonu açılşı yapılması ilk kez Hüseyin Çelik'in bakanlığı döneminde görülmüştür.
-
HÜKÜMETTE EN KİLİT İSİM OLARAK GÖSTERİLEN BAŞBAKAN YARDIMCISI DENGİR FIRAT 1925 YILINDA İDAM EDİLEN KÜRT İSYANCI ŞEYH SAİD'İN TORUNUDUR. MERSİN MİLLETVEKİLİ OLAN FIRAT, MERSİN'DE Kİ KÜRT NÜFUS HAREKETİNİ YÖNLENDİREN KİŞİLERDEN BİRİSİDİR. 22 AĞUSTOS 2002 CUMA GÜNÜ MECLİSTE SİNİR OYNATAN SES TONUYLA ABDULLAH ÖCALAN'I KASTEDEREK "ASAMADINIZ! ASAMAZSINIZ! ASAMAYACAKSINIZ!" DİYE HAYKIRMIŞTIR.