folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tayyip Erdoğan : Amerikadan Haber Bekliyoruz

Tayyip Erdoğan : Amerikadan Haber Bekliyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Ulan White_anger tayyipin nesi oluyosun sen?

Özür dilerim "ulan" ı da RTE den kaptık galiba.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

white_anger zaten abdnin yalakası olduk yeterince.Fakat bu kadar da olmaz.Bizi mahfeden listenin ilk sıralarına doğru pkk vardır.Pkk için amerikanın ne diyeceğine bakıyorsak işimiz zor.

Kaç kez amerika ile dialoğa geçtiler sonuç?Bildiğini okudu.Fakat bu sefer son bir kez daha gidilmiş miş..

Nereye ne??Artık iç işlerimiz resmen amerikanın elinde olay bu mu?

Boş boş diyeceğine zamanında kalkıp kanald yi izleseydin.Kanald de yayınlandı izleyenler varsa boş yada dolu konuşmayı yazarlar buraya.

Ayrıca Turiumph hoca toprağı sattı onu bunu yaptı bir ton iş yaptı ben zaten o HERİFİ başbakan olarak görmem.Kim ne derse desin.Daha bir başbakanın oğlu kendi ülkesinde asker olmamış, kendi ülkesinde okumuyor, kendisi deden toprak satmadan tutun özelleştirmeye kadar bi ton halt yedi.

Borç 70 milyar dolardan 400 milyar dolara gelmiş.Onu geçtim 5 sene önce 15 milyar olan ev bugun 53 bin ytl yani eski parayla 53 milyara elden çıkarıldı.

Hala kibriti baz alıp enflasyon yok diyor.Gereken cevabımıda veirrim.Bir ulusu diye başlamıyorum sadece kendi üzerime çekerek Türk olduğum için benim atalarımız beni ve ailemi hiçe sayamaz.

Bu sefer aşırı saçmaladı.o baş bakan dediğin yaratığı bir daha seçerlerse asker girip kendi koltuğunda istifa dilekçesini silah zoruyla imzalatmayıda bilir.Bir ülke göz göre göre bu kadar satılmaz.

Bir yerde görmüştüm gittigidiyor.com a yakında Türk bayrağıda çıkar gibi birşey diyorlardı.ti ye alarak gerçekler.

Askeriyeden başka kimse bu ülkenin iyiliğini düşünmüyor ne millet vekili ne devlet memuru.Aralarında düşünen de vardır ama kusura bakmayın rüşvet yiyen, adama göre davranan, adam kayıran vs.. tarzı insanlar bu ülke için en doğru insan değildir.

Ayrıca her habere başlık diyen arkadaşı kınıyor.Gerçek anlamda kınıyorum.Doğru bu hiç değer haketmiyor.O kadar güzel alıştırdılar ki size ne olacak yaww toprak satıyorlarsa alıp götürmüyorlar fikrini benimsettirdiler.Devam edin.Ben köpek değilim ne amerika ne tayyip erdoğan kime umrumda da değil.Adam olana saygı sonsuz..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

white anger'ım boşver üstad iki,üç eylem'e katılan,kulaktan dolma bilgileri başkalarıyla paylaşarak gaza gelen kitlenin yazdıklarını dikkate almamak gerek..Ama yine de ben sana cevap vereceğim; a yavrucuğum gtünde giydiğin markalı dona dek amerikan emperyalizmine alet olmuşsun.bu olayın başka bir boyutu.

senin çok tuttuğun Her partinin başkanı afedersin ama böyle birşey için SİKE SİKE Amerika'dan görüş isteyecek.İnternet'de çoluk çocuğun sayesinde dönen türk ordusu en güçlüdür,herkesi yener gibi ilkokullu jargonuyla dönen muhabbetlere benzemez.koskoca avrupa birliği ülkeleri,kendi içişlerine müspet zararları dokunan amerika'nın  politikalarına ses çıkaramazken sen kalkıp tek başına amerika'nın sömürgesi sayılabilecek topraklara gireceksin.ondan sonra kaos.Irak topraklarında kağıt üstünde kürtler sözsahibi.Ama Gerçekte Kürtler Amerika'nın Köpeği.Bizim çığırtkan gazete yazarları sanki herşeyin kökü kuzey ırakdaymış gibi türk askerini inatla oraya çekmeye çalışıyor.ondan sonra şehit haberleri artınca mitinglerde slogan itoğlu it tayyip olacak.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuckara
    Fuckara's avatar
    Erkek
    Triumph bu kitle diyip geçtiğin insanlar o tayyipi koltuğundan indiricek bunu unutmamalısn!!!!!

Tedariksiz hacete çıkan domala domala daş Ararmış...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    White_AnGeR bunu yazdı:
    -----------------------------

Triumph bunu yazdı:
    başlığı değiştirmelisin, suç teşkil ettiği için değil.TÜRKİYE CUMHURRİYETİ'nin başbakanlık koltuğunda oturduğu için.eleştriyorsunuz ama bkunu çıkarmamaya özen gösterin.

Sana Katılıyorum Artık Boku Çıktı 1 Ay Sabredin Sonra Herşeyi Millet Söylemiş Olacak Siteye Boş Boş Konu Açıpta Lamerlik Yapyayın... 

Millet Söylemiş Olacak Siteye Boş Boş Konu Açıpta Lamerlik Yapyayın... 

Şimdi kimle muhattap olduğumu daha düzgün anladım.Siteye dolu konu açmak hackerlık boş konu açmak lamerlik??

Evet burdan da şu çıkıyor 41938 nolu konudan aldığımız ders ile white_AnGeR isimli üye için hiç bir konuda tartışma.

Saygılar sevgiler.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yine tayyipçiler ve anti tayyipçiler toplanıp başlamışlar dörde dört çatışmaya.Tayyibin aq size birşey olmasın.Şurda 1 ay kaldı amk verin oyunuzu kurtulun.Havalarda sıcak zaten millet birbirini yemeye bahane arıyor.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    22 temmuzu bekleyin birbirinize bk atmayın

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuckara
    Fuckara's avatar
    Erkek
    1 laf wardır yanlış anlaşılmasın deweye diken insana s.ken yaranır die tayyipçiler bence bu konumda tayyip hiç mi para çalmadı hiç mi yolsuzluk yapmadı elinden gelse ülkeyi amerikaya satcak beahh...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:

white anger'ım boşver üstad iki,üç eylem'e katılan,kulaktan dolma bilgileri başkalarıyla paylaşarak gaza gelen kitlenin yazdıklarını dikkate almamak gerek..Ama yine de ben sana cevap vereceğim; a yavrucuğum gtünde giydiğin markalı dona dek amerikan emperyalizmine alet olmuşsun.bu olayın başka bir boyutu.

senin çok tuttuğun Her partinin başkanı afedersin ama böyle birşey için SİKE SİKE Amerika'dan görüş isteyecek.İnternet'de çoluk çocuğun sayesinde dönen türk ordusu en güçlüdür,herkesi yener gibi ilkokullu jargonuyla dönen muhabbetlere benzemez.koskoca avrupa birliği ülkeleri,kendi içişlerine müspet zararları dokunan amerika'nın  politikalarına ses çıkaramazken sen kalkıp tek başına amerika'nın sömürgesi sayılabilecek topraklara gireceksin.ondan sonra kaos.Irak topraklarında kağıt üstünde kürtler sözsahibi.Ama Gerçekte Kürtler Amerika'nın Köpeği.Bizim çığırtkan gazete yazarları sanki herşeyin kökü kuzey ırakdaymış gibi türk askerini inatla oraya çekmeye çalışıyor.ondan sonra şehit haberleri artınca mitinglerde slogan itoğlu it tayyip olacak.

Kulaktan dolma bilgiler dediğin yarın gazetede bile çıkacak %99 doğru olan haber.Bu mu kulaktan doğma?

Nasıl insalarsınız anlamıyorum

rusya-çin x x ile birleş
    yok saçmalama yahu böcek yiyiyor.

Akp 70 milyar dolardan 400 milyar dolar yaptı Türkiye nin kendini idare etmesini sağlayan bütün kaynakları sattı
    Nolcak diğerleride yaptı

Göz göre göre her adımımızı amerikanın emriyle yapıyoruz
    Diğerleri de böyle olacak.

Ne istiyorsunuz istediğiniz ne dir bravvo tayyip dağıttın ülkeyi süpersin, amerika zaten hangi pozisyonda sevişeceğimize de karışsın tebrikler.Boş ver kuzum böyle gelmiş devam et ülkke dağılacaksa biz öldükten sorna dağılsın.

Böyle bir görüşte mi olayım.Tayyibin desteklediği düşünce den biri Trükiye de teror bitti mi ırağa dalalım.aynısı sende tebrikler.Yok ya Türkiye adam olmaz.Olursa da biz göremeyiz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuckara
    Fuckara's avatar
    Erkek
    zumsuk katılıyorum:D

Toplam Hit: 6790 Toplam Mesaj: 61