Tayyip Erdoğan Gerçeği
-
Selamlar arkadaşlar..
Tayyip şerefsiziyle ilgili bi slayt sunmak istiyorum size..
Buyrun : http://rapidshare.com/files/24103318/Tayyib.pps
nefret etmemek elde değil..Yorumlarınızı bekliyorum -
Madem tayyib erdoğanı kimse sevmiyor, bu oyları veren kim?
Neden seçim yaklaşınca tayyib erdoğanın geçmişteki yanlışları yansıtılıyor? Bence bunlar bir oyun.
Atamalarda gözüme çarpan; yok hemşerisi yok bilmem nesi taa abd denmi adam getirtmesi lazım tanımadığı olsun diye :D
bide oy verecek parti yok, hepsi aynı mal
(AKP yi savunmuyorum)
-
Başbakanmış bnmkinin başına bile bakamassın HIrto :@
-
kalkıpta deniz baykal hıyarınamı oy vercez
ülkeyi iki güne satar a.q -
akp bu seçimlerde tke başına iktidar olamaz.Sonraki seçimlerde(o zamana kadar neler ola...) akp düşer başka birisi iktidara gelir.
-
ulan bi baksın şu savunanlar memleketin haline. adamın danışmanları kim? bir bakın bakalım kültür ve turizm bakanı atilla koç a! o adam iki eliyle sikini doğrultamaz nasıl bakan olmuştur? torpil vs yoksa bu angutu kim koydu bakanlığa :D
-
Draeex bunu yazdı:
----------------------------- kalkıpta deniz baykal hıyarınamı oy vercez
ülkeyi iki güne satar a.q -----------------------------İşte beklediğim cümle!
-
şimdi hacılar bu seçimdeki iktidar çok partili olcak yine yarahklara gelcak ekonomi :S
neyse hakkımızda hayırlısı olsun :P ama inş. tayyip gelmaz iKtiDara :S
-
ona sözümüz yok baykal cok büyük ipnedir.satarmı satar
akp gene tek başına iktidar gizli antlaşmalar göz boyama v.s sayesinde
-
Kendimi bildim bileli aynı adamlar aq Hepsi birbirinden kötü.Mutlaka geçmişte yedikleri bir bk çıkıyor ortaya.Bunların gebermesini bekleyecez en iyisi :)) Bir 20-30 sene avcumuzu yalayacağız.Bunlar mezara girene kadar kimsenin önünü açmayacaktır.
-
Türkiyede gelmiş geçmiş bir tane sağlam adam söyleyin yoktur abicim yok.Başa gelenlerin hepsi kötü mü olur ya.Bush gibi adm gelsin ama bir kerede bu ülkenn iyiliğini düşünen, insnalarını rahat içinde yaşatacak biri gelsin.