folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tayyip Erdoğan İmzalı Apoyu Kurtarma Çalışması

Tayyip Erdoğan İmzalı Apoyu Kurtarma Çalışması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Bunu kesinlikle okuyun.İlk okuduğumda ben de inanmamıştım.Bir gün bir çocuk evde tahribatta gezinirken bir mesaj gelir ekranına ve bunu 10 kişiye göndermesini ister.Çocuk saçma bulur ve gece uyurken adam gelip çocuğu boğazından keser.Bende inanmıyordum ama bu olayı duyduktan sonra zorunlu yazıyorum.Lütfen sizde inanın ve bu yazıyı 10 tane konunun altına cevap olarak yazın başınıza bir şey gelmesin...

edit: muhabbet aynı muhabbet ;)

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------

MADDE 314. - (1) Bu kısmın dördüncü ve beşinci bölümlerinde yer alan suçları işlemek amacıyla, silâhlı örgüt kuran veya yöneten kişi, on yıldan onbeş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Birinci fıkrada tanımlanan örgüte üye olanlara, beş yıldan on yıla kadar hapis cezası verilir.

burada benimmi yorumum yanlış yoksa doğrumu yorumladım. fikrinizi sorayım bakalım.

silahlı örgüt kuran yada yönetekişi on yıldan onbeş yıla kadar hapis cezası diyor. ne yani bu şekilde bi yasa olursa apo 15 sene yatıp(!) ( ki iyi hal derler iki gün sonrada yattığı süre göz önüne alınıp salarlar.) geri serbestmi kalacak? o bebek katilinine değil 15 sene 15 asır ceza verilmesi yeridir.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:

diamonique bunu yazdı:

MADDE 314. - (1) Bu kısmın dördüncü ve beşinci bölümlerinde yer alan suçları işlemek amacıyla, silâhlı örgüt kuran veya yöneten kişi, on yıldan onbeş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Birinci fıkrada tanımlanan örgüte üye olanlara, beş yıldan on yıla kadar hapis cezası verilir.

burada benimmi yorumum yanlış yoksa doğrumu yorumladım. fikrinizi sorayım bakalım.

silahlı örgüt kuran yada yönetekişi on yıldan onbeş yıla kadar hapis cezası diyor. ne yani bu şekilde bi yasa olursa apo 15 sene yatıp(!) ( ki iyi hal derler iki gün sonrada yattığı süre göz önüne alınıp salarlar.) geri serbestmi kalacak? o bebek katilinine değil 15 sene 15 asır ceza verilmesi yeridir.

"ne yani bu şekilde bi yasa olursa" demişsin. Böyle bir yasa zaten var. Tartışılan nokta orası değil. Bu bir. İkincisi öcalanın meselesine anayasal düzeni vs değiştirme girişiminde bulunmak gibi vs suçlardan dolayı idam cezası verildi ya zaten.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Üstadlar...

Bakın bir yanlışlık var terör yasasından faydalanmak için suça karışmamış olması lazım bu şart. Ha diyeceksiniz adam örgüt kurmuş daha ne suça karışmama sı ya adam örgütü kurmuş ama fiili bir eylemde bulunmamıştır adam toplamıştır büyük bir örgüt kurmuştur ama suç işlememiştir. bizim bilmediğimiz o kadar örgüt varki. yani bunu apdullah öcalan ve AK Partiile bağdaştımrak çok yanlış.

bu konu daha önce de verildi hem

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Free_Mans bunu yazdı:

Bunu kesinlikle okuyun.İlk okuduğumda ben de inanmamıştım.Bir gün bir çocuk evde tahribatta gezinirken bir mesaj gelir ekranına ve bunu 10 kişiye göndermesini ister.Çocuk saçma bulur ve gece uyurken adam gelip çocuğu boğazından keser.Bende inanmıyordum ama bu olayı duyduktan sonra zorunlu yazıyorum.Lütfen sizde inanın ve bu yazıyı 10 tane konunun altına cevap olarak yazın başınıza bir şey gelmesin...

edit: muhabbet aynı muhabbet ;)

facebook olayı tbt yede mi sıçradı üstad :D

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

idam cezası verilir ama uygulanmaz. insan hakları tr ye gelince insan haklarıdır, ama amerikada insanlar çatır çatır idam edilir. doğrumudur bu?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaanC
    KaanC's avatar
    Erkek

Keşke salsalarda Bizzat kendisini halk becerse. İnsan hakları dalgası yüzünden devlet beceremicek bunu belli..

Manasız sesten horoz sesi daha güzeldir hiç olmazsa o manasını bilmese de öteceği zamanı bilir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

bıyıklarıda aynı ibnelikleride . sevişsinler kıllı kıllı.

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

1. bu tasarıydı hatırladığım kadarıyla sanırım meclisten geçemedi.

2. tartıştığımız konuya bakarmısınız

30-40 bin kişinin katili şerefsiz apoş un salınacak yada salınamayacak olması.

zamanında biri böyle bişey dese hadi cnm sende o kadar da uzun boylu değil derlerdi. şimdi birçok kişi  acaba mı diyor.

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

oliwer  aralar çok tantana olmuş özellikle beğnmediniz chp çok üstüne gitmiş ve adalet komisyonunun kabul ettiği şekilde geçmiş

adalet komisyonu kim diyorsanız millet vekillerinden oluşturulan ve her partiden kişinin olduğu bi komisyon

geçmemesi normal bizim baktığımız yer teklifi hazırlayıp veren

bu yasayla geçmez diyenlere gerekli açıklamayı 2 nolu sayfada yapmıştım

şunu da ekleyeyim apo idama mahkum edildi ve sonradan çıkan yasayla idamı iptal edildi

hukukta geri işlememe ilkesi nerdeydi o aralar bilmiyorum (bambaşka tartışma konusu)

free_man seviyesini gösterdi. bana attığı pm için birazdan konu açacağım zaten.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 7556 Toplam Mesaj: 53