Tayyip Tek Başına İktidar Olamazsa Siyaseti Bırakacakmış
-
postları okumadım, okumayacağım. ama arkadaşın %5 , %5 , %5 oy düşürüşüne hayran kaldım :)
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------Bazı arkadaslar var ki yıllar geçse de onlardaki mallık merakı değişmicek..
siyaset yapmayı bilmeyen 16-17 yaslarındaki gencler ancak küfretmeyi mi bilir ? kimse adam gibi bişey söylemicek mi ..sizin tartısma tarzınız şahsa küfür hakaret mi ? sizin gibi sadece konusmakla yönetilseydi ülke..ohhoo :D bırakın ya ..ayağınız yere bassın konusurken..inanın oy kullanma yaşı gelmemiş biri ordan cıkıp küfredince çok gülüyorum aynı zamanda sinirleniyorum..
yanlıs anlasılmasın mesele ne RTE ne dennis by kal ne mhpe ne baska bişe..benim kasdettiğim bazı arkadasların sırf yorum yazmış bulunmak için sarfettiği küfürler.
-----------------------------Hacım bu da Tahribat farkı!! Başka siteler böyle yazılar yazamazsın yani küfürlü. Burası özgür bir site yaşı küçük olan da yorum yapabilir. Bize de bu özgürlüğün tadını çıkartmak kalıyor.
-
O.Ç.E. ye küfretmeyin :D
biggest abi ben seçimden 1 gün önce dogdum oy kullanabiliyorum :F
hep siyaset hep siyaset birazda makara ak
-
arkadaşlar size söylüyorum bu lafı ii bakın 23 Temmuz sabahı da yine konuşuruz;
AKP......%35 veya üzeri
CHP.....%20 civarı
DP........barajı geçer
MHP.....hiç bi bok yapamıcak ve bahçeli ipnesi siktir olup gtcek...
bakın da görünnn...
-
invisible_1905 bunu yazdı:
-----------------------------
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------Bazı arkadaslar var ki yıllar geçse de onlardaki mallık merakı değişmicek..
siyaset yapmayı bilmeyen 16-17 yaslarındaki gencler ancak küfretmeyi mi bilir ? kimse adam gibi bişey söylemicek mi ..sizin tartısma tarzınız şahsa küfür hakaret mi ? sizin gibi sadece konusmakla yönetilseydi ülke..ohhoo :D bırakın ya ..ayağınız yere bassın konusurken..inanın oy kullanma yaşı gelmemiş biri ordan cıkıp küfredince çok gülüyorum aynı zamanda sinirleniyorum..
yanlıs anlasılmasın mesele ne RTE ne dennis by kal ne mhpe ne baska bişe..benim kasdettiğim bazı arkadasların sırf yorum yazmış bulunmak için sarfettiği küfürler.
-----------------------------Hacım bu da Tahribat farkı!! Başka siteler böyle yazılar yazamazsın yani küfürlü. Burası özgür bir site yaşı küçük olan da yorum yapabilir. Bize de bu özgürlüğün tadını çıkartmak kalıyor.
küfür serbest değil bilader abartılmayacak şekilde "amk,ak,aq vs. vs. eğer küfürün serbest oldugunu savunuyorsan küfür edermisin ;)editleyek bari: ayrıca biggestin buranın nasıl bir yer oldugunu senden daha iyi bildiğine eminim.
(bknz:profil)
-
Evet seçim zamanı geldi ve AKP nin haftalık anketlerinde şu çıktı ki
Necmettin Erbakanın partisinin (Saadet partisi) desteği geri çekildi ve %5 oy gitti.
Mhp den sıkılan halk Akp ye oy vermişti ama pişman oldular (Terorizm yönünden) %5 oy daha gitti.
Chp ye güvenemeyen halk oy vermemişti fakat onlar da pişman oldular. Kötünün iyisi diyerek Chp bu seçimlerde barajı kesin aşacak. %5 daha gitti.
Sonuçta AKP nin oyu %25 lerde. Bu arada (Makarnalar,pirinçler,kömürlerde) fayda etmedi. :)) Dokunulmazlığı kaldıracağım diyen RTE dokunulmazlık kalkamaz demeye de başladı. Tek başına iktidar olamayacağını anlayan AKP kendisine hükümet kuracak ortakta bulamayınca bu lafı söyledi. Tek başıma iktidar olamazsam siyaseti bırakırım ama sayın Deniz Baykal ' da tek başına iktidar olamazsa bıraksın. Deniz Baykal tek başıma iktidar olurum demiyorki. Buraya kadar herşey müsbettir.
Burası da benim düşüncem.
SONUÇ: CHP ve MHP iktidarı bizi bekliyor.
---------------------------------------------
Sonuçlar açıklandı.. Tayyip %47 ile aldı...s.kilmiş amcuğun davası olmaz...CHP MHP sizi bekledi amk.
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------Hangi tayyip la hani şu o.ç olan mı :D
yaklaştın ama annesini nasıl bi insandı bilmiorz eminimki lafın gelişi söylemişsindir(yani demek istediğim tayyipi aşağılamak için böle bişey demişsindir) şöyle diyelim poezevenk tayyip;D vatan satan abd yalakası tarrakkılı tayyip -
buruksu bunu yazdı:
-----------------------------bana göre en boktan pati bile olsa tek başına hükümet olmalı bu memlekette, (sagcısı yada solcusu bence önemli degil)
ne zaman koalisyon hükümeti türkiyede iktidara gelse bi milim bile yürümedi türkiyemiz
koalisyonmu aman uzak dursun diyecem ama nafile...
alın size bi bakış açısı...
belki koalisyonda bi adım yürümedi ama aqp nin iktidarındada geriledi başka bi bakış açısı demek ki başa tayyipiç gibi daha ingilizce bilmeyen tahsilsiz dışardan bitirme konuşmaktan aciz daha da beteri sütübozuk adamlar gelmeyecek koalisyonmuş iktidarmış farketmez -
nerde o günleerr nerde o günleeeeeeeerrrrrr:P
-
Şerefsiz köpek, insanları dini duygularla kandırıyor.Zaten onun bıyığını görünce tiksiniyorum.
TAYYİP AL ANNANI DA GİT