Tayyip Ten Şehitlere "Kelle" Apo Ya "Sayın" Skandalı
-
irex bana ozenme (!) :)
------------------------------
Neye özenecem amk? :) -
hala daha bunun arkasında duran korler var ya ona sasıyom ben bea
mıllet takım tutar gıbı partı tutuyo !!!
-
Türkiyenin Başında Tayip Erdoğan Gibi Gerizekalılar Olduqu Sürece İlerlemez Bu Ülke...
-
Bu tarz olayları tam da seçimlerin (!) öncesinde gündeme getiren adamların dürüstlüğüne ne demeli?
Sayının a.q
-
a.q tay yeap i nolacak sıfatına sayın dedimin molozu
-
yuh artık :/ vaşş şerefsiz... ama nie 7 sene öncenin kaydı şimdi çıkıo ki piyasaya? yani tayyip siyasete atıldıı anda çıkardı piyasaya çıkcak olsaydı... bu da biraz tuhaf :/
-
Tayyip'in ne mal olduğunu biliyoruz boşuna iltifat etmeye gerek yok : ) isterse 1900 yılının kaydıda olsa tayyibin a.q kanını zıkim
-
Akp'yi ve rterdoganı sevmem yanlız bir bayan var akp de bakan o bakanla fantezimin olmasını çok isterdim böyle doya doya fantezi yapacan ne güzel olur a.k saten kendimden büyük kadınlarla fantezi yapmayı acayip seviyom :)
-
AgiL3 bunu yazdı:
yuh artık :/ vaşş şerefsiz... ama nie 7 sene öncenin kaydı şimdi çıkıo ki piyasaya? yani tayyip siyasete atıldıı anda çıkardı piyasaya çıkcak olsaydı... bu da biraz tuhaf :/
sen bi ara "tayyip cumhurbaşkanı olnca adalet gelcek " diodun amkduum : D.adam olcan sen : Ptbtye üye olduumdan beri gerek ben gerek başka arkadaşlarım bas bas bağırıodu bu adamn nem al olduu hakkında.
acaba bunu da savunan çıkıcak mı cidden merak ediyorum
-
Yedi Bitirdi La GüzeLim üLkeyi :S
Toplam Hit: 4260 Toplam Mesaj: 27