Tayyip Yine Yaptı Donlara

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Feryad bunu yazdı:
    -----------------------------

YAKINDA SİTEYİ KAPATTIRCAKSINIZ ANLAŞILAN....

( ŞU YAZILALANLARI BİR KİŞİ ŞİKAYET ETSE SİZCE NE OLUR ? DİREK SİTEYİ KAPARLAR YADA KAPATTIRIRLAR.. )

Tamam Dengesizsiniz Anladık'da Bi Yere Kadar... Uslubunuzu Bozmadan Yorum Yapın Herkez Yapsın...

Küfür Niye?

Hayır Küfür Edin'ce Başınız Göğe Filanmı Eriyor?...

Fikirlerininize Bende Katılıyorum! Küfürlü Anlatımlar,Yorumlar Hariç. Etik Olarak Söyledikleriniz Doğru. Ama Yanlışınız Lisanı'nız'da Küfretmekle Hiç Bir Sorun Hallolunmaz....

Biraz'da Örnek Olmaya Çalişsak.... ( İnsan Olmaya,İnsanca Yorum yapmaya,Yazmaya , Çalişsak Diyorum... )

Feryat Gözüm Zaten ciddi boyutta Küfür yok kardeşim, Bu Siteyi kapatırlarsa Tek Sebepleri Küfür olmayacaktır, Doğruların Söylendiği Söylenebildiği bir Platformu İstemez o Odaklar. Kapatılırsa Bu Sebepten kaparlar Gerisi Fıs.

Bi Kere Halkın Devleti Olmaya niyetli değillerki, Akrabalarının Devleti, Kendilerinin Devleti Oluyolar, Amerikaya Danışmadan Tuvalete bile gitmez bunlar.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

neyse aksam aksam dicektim saate bakmak geldi aklima..

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

akepe ye laf soyleyen beni karsisinda bulur
    durmak yok yola devam. 

illa bi semsiye girecek illa bi semsiye acilacak ki aklimiz basimiza gelsin.

yanliz bu seferki biraz plaj semsiyesi gibi.. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    arkadaşlar niye bu kadar ağlanıyorsunuz? siz değil misiniz devleti dolandıran? vergiden kaçan, otobanda hızlı geçişten geçen, kaçak malları arayan! , gümrükte olanlar, vs bir sürü şey sayılabilir. sen bunları adam akıllı yapsan devlet niye elektriğe zam yapsın? biz burdan devleti sikiyoruz, devlette ordan bizi sikiyor. sonuç= ne batan var nede zengin olan...

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı:
    arkadaşlar niye bu kadar ağlanıyorsunuz? siz değil misiniz devleti dolandıran? vergiden kaçan, otobanda hızlı geçişten geçen, kaçak malları arayan! , gümrükte olanlar, vs bir sürü şey sayılabilir. sen bunları adam akıllı yapsan devlet niye elektriğe zam yapsın? biz burdan devleti sikiyoruz, devlette ordan bizi sikiyor. sonuç= ne batan var nede zengin olan...
    demekki neymiş sen devleti her türlü pozisyonda züküyormuşsun. ben zükmüyorum kardeşim vergimide ödüyorum otobanda hızlı geçiştende geçmiyorum kaçak malda aramıyorum. devlet gitsin doğuda kaçak elektrik kullanan pkk yandaşlarından alsın o parayı, sen sanıyorsunki baban sadece ailene bakıyo. nah ailene bakıyo güneydoğudaki pkk yandaşlarınında en az 3 tanesine bakıyo.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:
    Göreceli olarak haklısın, Ancak Devlet Bunları yaptıkça Vatandaşım Hayatta kalmak İçin Aklını Çalıştırıyor, Anlayacağın Devlet dediğimiz Kişiler Hep Oyun Bozanlık ediyor.

Bu Arada Sanırım UnderZero Arkadaşıma katılmak Drumundayım, Sanırım Terörü ortadan kaldırmak için Yoğun gayret sarfediyorlar, Tabi bunun bir masrafı olacak, Dolayısıyla Sanırım Bu Şemsiye Vatandaşın Götünde Açacak Haliyle. Ancak Yine Sanırımki Bu Seferki Şemsiye Plaj Şemsiyesi Boyutunda oldu, Dur bakalım bu Acıya Ne Kadar Dayanacaz Hoş Her Acıya Dayanmaya Alıştık, Her bir Ferdimiz Bir Acıların Çocuğuya Neyse. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    Stifler bunu yazdı:
    ajan1111 bunu yazdı:
    demekki neymiş sen devleti her türlü pozisyonda züküyormuşsun. ben zükmüyorum kardeşim vergimide ödüyorum otobanda hızlı geçiştende geçmiyorum kaçak malda aramıyorum. devlet gitsin doğuda kaçak elektrik kullanan pkk yandaşlarından alsın o parayı, sen sanıyorsunki baban sadece ailene bakıyo. nah ailene bakıyo güneydoğudaki pkk yandaşlarınında en az 3 tanesine bakıyo.
    kurunun yanında yaşta yanıyor. bunda haklısın. güneydoğu'da neler oluyor neler. saymakla bitmez. fakat hala devam etmekte. demekki birileri hala devleti sikiyor. devlette acısını senden benden çıkarıyor. bu olayların sonu nereye varır bilemem.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

akepe ye laf soyleyen beni karsisinda bulur
    durmak yok yola devam.  

under abi ak parti il başkanı haberiniz ola :D :P :|

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    BÖYLE ŞER.İFSİZLERE İKTİDARRI YAŞATANLAR UTANSIN

Yav he he
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    bu zammı aslında halkın %47 sine yapmaları gerekirdi. % 53 ün bi suçu yok

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 9524 Toplam Mesaj: 41