Tayyip Yine Yaptı Donlara
-
Feryad bunu yazdı:
-----------------------------YAKINDA SİTEYİ KAPATTIRCAKSINIZ ANLAŞILAN....
( ŞU YAZILALANLARI BİR KİŞİ ŞİKAYET ETSE SİZCE NE OLUR ? DİREK SİTEYİ KAPARLAR YADA KAPATTIRIRLAR.. )
Tamam Dengesizsiniz Anladık'da Bi Yere Kadar... Uslubunuzu Bozmadan Yorum Yapın Herkez Yapsın...
Küfür Niye?
Hayır Küfür Edin'ce Başınız Göğe Filanmı Eriyor?...
Fikirlerininize Bende Katılıyorum! Küfürlü Anlatımlar,Yorumlar Hariç. Etik Olarak Söyledikleriniz Doğru. Ama Yanlışınız Lisanı'nız'da Küfretmekle Hiç Bir Sorun Hallolunmaz....
Biraz'da Örnek Olmaya Çalişsak.... ( İnsan Olmaya,İnsanca Yorum yapmaya,Yazmaya , Çalişsak Diyorum... )
-----------------------------
Feryat Gözüm Zaten ciddi boyutta Küfür yok kardeşim, Bu Siteyi kapatırlarsa Tek Sebepleri Küfür olmayacaktır, Doğruların Söylendiği Söylenebildiği bir Platformu İstemez o Odaklar. Kapatılırsa Bu Sebepten kaparlar Gerisi Fıs.Bi Kere Halkın Devleti Olmaya niyetli değillerki, Akrabalarının Devleti, Kendilerinin Devleti Oluyolar, Amerikaya Danışmadan Tuvalete bile gitmez bunlar.
-
neyse aksam aksam dicektim saate bakmak geldi aklima..
-
akepe ye laf soyleyen beni karsisinda bulur
durmak yok yola devam.illa bi semsiye girecek illa bi semsiye acilacak ki aklimiz basimiza gelsin.
yanliz bu seferki biraz plaj semsiyesi gibi..
-
arkadaşlar niye bu kadar ağlanıyorsunuz? siz değil misiniz devleti dolandıran? vergiden kaçan, otobanda hızlı geçişten geçen, kaçak malları arayan! , gümrükte olanlar, vs bir sürü şey sayılabilir. sen bunları adam akıllı yapsan devlet niye elektriğe zam yapsın? biz burdan devleti sikiyoruz, devlette ordan bizi sikiyor. sonuç= ne batan var nede zengin olan...
-
ajan1111 bunu yazdı:
arkadaşlar niye bu kadar ağlanıyorsunuz? siz değil misiniz devleti dolandıran? vergiden kaçan, otobanda hızlı geçişten geçen, kaçak malları arayan! , gümrükte olanlar, vs bir sürü şey sayılabilir. sen bunları adam akıllı yapsan devlet niye elektriğe zam yapsın? biz burdan devleti sikiyoruz, devlette ordan bizi sikiyor. sonuç= ne batan var nede zengin olan...
demekki neymiş sen devleti her türlü pozisyonda züküyormuşsun. ben zükmüyorum kardeşim vergimide ödüyorum otobanda hızlı geçiştende geçmiyorum kaçak malda aramıyorum. devlet gitsin doğuda kaçak elektrik kullanan pkk yandaşlarından alsın o parayı, sen sanıyorsunki baban sadece ailene bakıyo. nah ailene bakıyo güneydoğudaki pkk yandaşlarınında en az 3 tanesine bakıyo. -
ajan1111 bunu yazdı:
Göreceli olarak haklısın, Ancak Devlet Bunları yaptıkça Vatandaşım Hayatta kalmak İçin Aklını Çalıştırıyor, Anlayacağın Devlet dediğimiz Kişiler Hep Oyun Bozanlık ediyor.Bu Arada Sanırım UnderZero Arkadaşıma katılmak Drumundayım, Sanırım Terörü ortadan kaldırmak için Yoğun gayret sarfediyorlar, Tabi bunun bir masrafı olacak, Dolayısıyla Sanırım Bu Şemsiye Vatandaşın Götünde Açacak Haliyle. Ancak Yine Sanırımki Bu Seferki Şemsiye Plaj Şemsiyesi Boyutunda oldu, Dur bakalım bu Acıya Ne Kadar Dayanacaz Hoş Her Acıya Dayanmaya Alıştık, Her bir Ferdimiz Bir Acıların Çocuğuya Neyse. :)
-
Stifler bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
demekki neymiş sen devleti her türlü pozisyonda züküyormuşsun. ben zükmüyorum kardeşim vergimide ödüyorum otobanda hızlı geçiştende geçmiyorum kaçak malda aramıyorum. devlet gitsin doğuda kaçak elektrik kullanan pkk yandaşlarından alsın o parayı, sen sanıyorsunki baban sadece ailene bakıyo. nah ailene bakıyo güneydoğudaki pkk yandaşlarınında en az 3 tanesine bakıyo.
kurunun yanında yaşta yanıyor. bunda haklısın. güneydoğu'da neler oluyor neler. saymakla bitmez. fakat hala devam etmekte. demekki birileri hala devleti sikiyor. devlette acısını senden benden çıkarıyor. bu olayların sonu nereye varır bilemem. -
underzero bunu yazdı:
-----------------------------akepe ye laf soyleyen beni karsisinda bulur
durmak yok yola devam.
-----------------------------under abi ak parti il başkanı haberiniz ola :D :P :|
-
BÖYLE ŞER.İFSİZLERE İKTİDARRI YAŞATANLAR UTANSIN
-
bu zammı aslında halkın %47 sine yapmaları gerekirdi. % 53 ün bi suçu yok