folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tayyip"E Olan Öfke Neden?

Tayyip"E Olan Öfke Neden?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek

Ben hiç bir dünya ülkesi olmasınki ülkesini bataklıktan çıkartıp ekonomik açıdan refah adaletin sağlandıgı kagıdın olmadıgı devlet terörüne son verilmiş hortumculrın ne kadar zengin ne kadar güçlü olursa olsun ber taraf edldigi kısacası yanlışlıkları çok kısa sürede bozguna ugratan, ekonomik açıdan ülkeyi çok önemli yerlere getiren , sürekli ülke için yasa çıkartıp ülkesi adına didinen, hastalanma pahasına gece gündüz çalışan, ve iktidara gelmeden önce söz verdigi tek şey olan baş örtüsü meselesini halletmek için ugraşmayan ki isterse oy çogunlugu elinde her türlü yasayı çıkartıp başörtüsü yasagını laik devlet isteriz diyen ama laiklik ile bagdaşmayan insanların savundugu ve yasa olark koydugu baş örtü yasagını sırf ülkede huzursuzluk çıkmasın askeri yönetim ile anlaşmazlıga düşmeyelim ülkenin refahı için yapmamalıyız düşüncesi ile oy algıdı onca insana yanlış yapma pahasına başörtü meselesine çözüm getirmeyen askıya alan.... Bi hükümet görüyorum.

Şimdi ise milyonlar 3-5 aydın diye geçinip ala mantıga aykırı işler yapan sırf entellektüelite takılmak için farklılık peşinde koşan insanların önderliginde laik devleti kutarma çabasına daldı.Hayırdır ? Tayyip erdoganın cumhurbaşkası olması ile sarıgı başörtüyü tüm sünnetleri yasa olarak zorunlu halemi getirecegini sanıyorsunuz?Bunu düşünemeyecek kadar akıll insanlar protesto edilmesi gereken noktalarda yeterli sivil toplum örgütlerine yardım etmezken laik devleti kurtarma adına iş çeviriyorlar.

Arkadaşlar söleyin bana?Hangi dünya ülkesinde dininden bu kadr nefret eden bi askeri yapı vardır?Yasalara baktıgımızda sırf dini kurallara zıtlık olsun diye yapılan yasalar mecvuttur.%99 U Müslüman olmadıgımızı önce avrupa birligine aksettirmemiz gerekiyorki bizi yanlış anlamasınlar.Yoksa aydınlık lakik ülkemiz ab ye giremiyebiir bunlar müslüman almayalım clubumuze diye.

Sevgili laik medini türk cumhuriyetini koruma derdine düşen buradaki arkadaşlar ve forumu takip eden diger arkadaşlar sakın bilmişlik ettigimi sanmayın bunlar benim görüşlerimdir.Birde Önderimiz Atatürkün ne isteiklerini ne hayal ettigini düşünelim ?
    Muhasır medeniyetler seviyesine ulaşmak ve sürekl gelişmek gelişmek..şuanki yönetimin nereden geldigini bir daha düşünelim..ELİ Kolu bağlı el pençe abd devleti başkanın mamsasında yaşka kendisinden küçük olan başkanların önünde beklerken çekildigimiz fotografları görürükenki hislerimizden...israil devlet başkanının bir konu üzerinebaşbakanımızı ikna edememesinin verdigi üzüntü ile ülkemizden ayrılış sözlerine gelelim..Başkaan bir heyet ile israile gidilip orada incelemeler yapılacagını sölemişti hatırlıyorsak...Söleyelim şimdi hangi otorite bu kadar sağlam bu kadar inançlı bu kadar istekli azimli durabilir?Allah aşkına söleyin dicem ama allah sevgisi allah aşkı olmayan insanlardan bunu istemek yine sinirlendirmek olur.Dini konuların geçtigi her yerde inançsızlık isteksizlik kötü konuşma alay etme cüppe geriye dogru gidiyoruz sarık takacaklar yakında kafamıza kapanmak istemiyorum gibi cümleler kurup yapılan onca yatırımı onca iyi işi onca güzel düşünceyi büyük beyin fırtınasını kaçırmış elinde sadece laik cumhuriyeti kurtarma meselesi olan ekmegine yag sürülmüş muhalefeti görüyoruz.Amaca ulaşma denirya hani evet amaca ulaşılıyor ama deminde sordugun gibi allah aşkına..Sağlam bi otorite söleyin bende oyumu ona vericem.
    CHP Mi ? İç işlerinde bile yeterli cüretkar sözleri sölemekte çekinen yaş olarak geçmiş otoriterligi yetersiz dış politası ise göz önüne alınamayacak kadar kötü olması beklenen bi yapı görüyoruz.MHP Mi? Sosyalleşmesi neredeyse imkansz olan parti yöneticileri 2 kelimeyi bir araya getirip konuşamayan ama kavga oldugu zaman önder kesilenleri ülke için iyi şarz olması hiç beklenmeyen ve çok kısa sürede düşebilmesi mümün bi yapı görüyoruz. Anavatan mı?Akp den çıkma mumcu..Sizce yanında kaç kişi mumcuya yardım edebilecek?Mumcu otorite bakımından yeterli ama 70 milyonun hükümeti 1 kişi ile yürümesini beklemez.Bekleyemez bekletmezler..

Unutmayın muhalefet hep oldu olacakta.Başa geçenler hep aratırlar.İyi yöneticiler hep adını tarihe yazdırmıştır.Sağlıklı kakrarlar almak düşünmek ile olur.2 Kişi bagırdı diye bende bagırıcam demek koyunluktur.Nerede çokluk orada güç ise hayal ürünüdür sonu yoktur.Başarının uzun süre geçmeden gelip çok uzun süredir hiç bozulmadan istikrarlı bi biçimde ilerlemesi maşşallah dedirtiyor ülkem adına çok mutluyum.Mutsuz olanlar lütfen mutlu olabilecekleri görsün.

Asker yönetimi ele alır diye düşünenler ise.Sadece amerikan filmlerinin etkisidir derim.Artık kara savaşlarının yok olacagı gerçegi gibi buzulların yavaş yavaş yok olacagı gibi askerlerinde yönetimi ele alabilmeleri imkansız oldugu gerçegi kesindir.

Müslüman laik bir Türkiye Cumhuriyeti için el ele..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumsearch.asp sayfasını aç ve "tayyip" diye arat.Çıkan sonuçları teker teker incele.Soruna cevap bulacağından eminim.Eğer bu kadar şey seni kesmiyorsa bizim yapacağımız birşey yok.Ateş olmadık yerden duman çıkmaz.Gider oyunu tayyibe verirsin.Ama sen ne dersen de biz vermeyeceğiz.Gerçekler yeterince ortada.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

okumadım bile sadece chp ve mhp gözüma takıldı bir iki söz söylemişsin.

Birazcık sıktı bu muhabbetler ama müslüman hatta şeriatçı bit Türkiye için el ele olabilir kesinlikle laik olamayacaktır.

Din ile devlet işleirni birbirinden ayıramayan adamlar bu kadar daha birşey demeye gerek yok.

Tahribat Forum
    Genel
          Tayyip"e Olan Öfke Neden?

Afferin çok doğru bir eyre açmışsın helal.Derin konular kitli onldan genele açayım öyle mi ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    harbi sıktı bu muhabbet yaa, otursak 20 yıl bunları tartıssak biyere varamayız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

artık içinde rte lafı geçen topic görünce üzerime öküz oturmuş gibi hissediyorum, kimse kırılmasın ama bunlar benim hissettiklerim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    dedemin dedenin mallarını elin yabancısına 3 kuruşa peşkeş çekerse neden öfke duymayımki onu anlamıyorum bir türk genci olarak tayyepiniyi bir yönetici olduğuna inanmıyorum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    tayyipi de al git burdan :P
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    ekonomi mi refah mı ? 4yılda iç ve dıs borc toplamını 150 milyar dolardan 400milyar dolara cıkartmak, telekomu 2yıllık karının toplamından az fiyata satmak vatan topraklarını satmak tüpraşı satmak erdemiri satmak urun fiyatlarının 4yılda %100 zamlanması ekonomik refah ise biz dunyadaki en buyuk ekonomiye sahip ulkeyiz.
    türk askeriyesi dinden nefret falan etmiyor sizin gibiler bunu halka boyle empoze etmeye calısıyor. şehit cenazelerinde saf tutup goz yaslarına bogulanlar askerlermi o dindar gecinenlermi? bir sehit cenazesine bile katılmıyor. türbana takkeye birşey dedigi yok sorun başının ustundekinde degil o başın içindekilerde.
    artık burdaki insanları dinsiz olmakla Allah sız olmakla suclamayın asıl bunu diyen Allahsızdır. yeter artık ileri gitmeyin kimsenin dini size kalmadı oturun işinize bakın delirtmeyin insanları

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek

sen mars ta yaşıyosun galiba, ekonomimiz nasıl iyi bir anlatır mısın? ama doğru akp yandaşlarının ekonomik durumu çok düzelmiştir, haklısın! refah seviyemiz çok yükseldi demişsin, senden başka kimsenin yükselmemiş demek."demokrasi bizim için bir trendir. istediğimiz durağa gelince ineriz" diyen de tayyip erdoğan değil galiba sana göre. belki de ona çok benzeyen ve herkesin başbakan sandığı biri söylemiştir bunu. ağzından argo eksik olmayan bir devlet adamı ("ananı da al git" , "cibiliyetsiz" , "lan" v.s.) bunları da o şahıs söylemedi zaten di mi? özelleş meadı altında bu ülkenin sermayesiyle kurulmuş işletmeleri yabancıya peşkeş çeken de onlar değil zaten. çapulcu barzani den tehditler yiyen de biz değiliz havay konuşuyorlar galiba. baksana ırak devleti elimizi kesicekmiş!!

Allahaşkına nesini savunuyorsunuz bu adamın hala anlamıyorum! geçmişi belli ortada yaptıkları(=yıktıkları) ortada. lütfen takım tutar gibi partizanlık yapmayalım.

boş tenekeden çok ses çıkar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ben hiç bir dünya ülkesi olmasınki ülkesini bataklıktan çıkartıp ekonomik açıdan refah adaletin sağlandıgı kagıdın olmadıgı devlet terörüne son verilmiş hortumculrın ne kadar zengin ne kadar güçlü olursa olsun ber taraf edldigi kısacası yanlışlıkları çok kısa sürede bozguna ugratan, ekonomik açıdan ülkeyi çok önemli yerlere getiren , sürekli ülke için yasa çıkartıp ülkesi adına didinen, hastalanma pahasına gece gündüz çalışan, ve iktidara gelmeden önce söz verdigi tek şey olan baş örtüsü meselesini halletmek için ugraşmayan ki isterse oy çogunlugu elinde her türlü yasayı çıkartıp başörtüsü yasagını laik devlet isteriz diyen ama laiklik ile bagdaşmayan insanların savundugu ve yasa olark koydugu baş örtü yasagını sırf ülkede huzursuzluk çıkmasın askeri yönetim ile anlaşmazlıga düşmeyelim ülkenin refahı için yapmamalıyız düşüncesi ile oy algıdı onca insana yanlış yapma pahasına başörtü meselesine çözüm getirmeyen askıya alan.... Bi hükümet görüyorum.

Eğer bunları görüosan hoca, büyük ihtimal senle biz farklı taraflara bakıyoruz demektir..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

akm ekonomi mi düselmi$ :D aq :D yeter artık la :D 

İstatistiK kurumu fiat $eylerini hesaplarken halkın ihtiyacından  uzak sikik  mallar(tnt patlayıc vs) kullanıo biliomusun?!

Ayrıca tayyip e öfke neden diosun alsana örnek (:   http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=36125

$unuda ekleyelim araya hemen :Pp  http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages/işte%20o%20anlar/miting/29.jpg 

Toplam Hit: 2456 Toplam Mesaj: 14