Tayyip"İn Bitişi
-
Netten eski gazeteleri kurcalarken filan bir kaç şey dikkattimi çekti
24 ağustos 1998 Hürriyet gazetesinin Tayyibin bitişi Başlıklı bir yazısı
http://dosyalar.hurriyet.com.tr/hur/turk/98/09/24/gundem/12gun.htm
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 aylık mahkumiyet kararı Yargıtay tarafından onaylandı. Erdoğan'ın siyasi yaşamı, bu kararla bitmiş oldu. FP'nin liderleği için adı sık geçen Erdoğan artık muhtar bile seçilemeyecek...
yazmışlar ve yine o yazdan birşey daha dikkatimi çekti
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de belediyeye gelerek Recep Tayyip Erdoğan'la görüştü. Kapıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gökçek, Erdoğan'ı Güney Afrikalı lider Mandela'ya benzetti. Gökçek, Erdoğan'ın Mandela gibi yıllar sonra tekrar siyasi hayata döneceğini söyledi.
Gerçekten melih gökçek ne kadar ileri görüşlü bir başkanmış böyle şaşırdımip genel başkanı Doğu Perinçeğin de ulusal kanalda bir kaç açıklamasına şahit oldum bunların hep önceden amerika tarafından tasarlandığı zamanı geldiğinde gülün cumhur başkanı ve tayyibin başbakan olacağı hep daha önceden onlar tarafından belirlenmiş gibibir açılamaydı
Artık Muhtar bile olamaz denen bir adam ne kadar hızlı bir şekilde yükseldi sizinde dikkatinizi çektimi MSP den bu günlere müthiş bir yükselme gerçekten -
melih gökçeğin yaptığı ileri görüşlülük değil :D
Bunlar istediği şeyi yapsın birşey olmaz Tayyip daha öncesinde hapse de girmiş biri sanırsam ama şuan başbakan.olay sadece başbakan olacak kişiyi secmekte.ister düzgün biri olsun ister hapis te onlar için farketmez.rte örnektir.
-
Haklısın anlatmak istediğimde bu zaten bunun için neler yapmalı Türk milleti ne zaman bağımsız oluruz acaba
-
2002 seçimlerinde akp seçimi kazanmıştı. ama tayyip başbakan olamıyordu.
Cumhurbaşkanı görevi abdullah güle vermişti.
Sonra noldu ?
hemen tayyibin başbakan olmasını engelleyen yasa AKP ve CHP işbirliği ile kaldırıldı.
+ ottan boktan bir sebeble siirtteki seçimler iptal edildi. tayyib milletvekili adayı oldu. seçildi. meclise girdi.
ve 58. hükümet istifa etti. Tayyip kabinesini kurarak Başbakan oldu.
şimdi chp muhalefet olsun dursun. tayyibi meclise soktular..
-
deniz baykal adam olsaydı koltuk sevdasıdan vazgeçseydi böle olmayabilirdi
-
Siirtte karısının memleketi oluyor oy potansiyelivar Tesadüfmü diyelim artık neden antalya amasya diyarbakır değil de siirt özellikle karısının memleketi
Antalya diyarbakır veya izmirde bu olay olsaydı sizce tayyip milletvekili olabilir miydi? ne oyunlar dönüyor biz varya uyuyoruz uyuyor -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
Siirtte karısının memleketi oluyor oy potansiyelivar Tesadüfmü diyelim artık neden antalya amasya diyarbakır değil de siirt özellikle karısının memleketi
Antalya diyarbakır veya izmirde bu olay olsaydı sizce tayyip milletvekili olabilir miydi? ne oyunlar dönüyor biz varya uyuyoruz uyuyor
-----------------------------tayyibin başbakan olmasını engelleyen yasa AKP ve CHP işbirliği ile kaldırıldı.
bak önemli nokta burası.
-
aynı gazete erdoğan içerden çıktıktıktan sonraki attığı manşeti biliyomusun...
''büyük başkan çıktı halkın desteğini bekliyor'' bunlar şüphesiz bi oyun...
-
O konu hakkında bir araştırma yapmadım bilgim yok haklı olabilirsin bir şey diyemem ama kaldırılmış dahi olsa özellikle siirt olayı bana gerçekten garip geldi
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
O konu hakkında bir araştırma yapmadım bilgim yok haklı olabilirsin bir şey diyemem ama kaldırılmış dahi olsa özellikle siirt olayı bana gerçekten garip geldi
-----------------------------hacım önemli olan yasa. yasa kaldırılmasaydı tyyip siirtten bıle aday olamazdıkı :)
yasa kaldırıldı. tabiki seçilebileceği bi yerdeki seçim iptal oldu.
+ siirtteki toplantılarda ben sizin eniştenizim dıyordu :|
-
Ne baykal ne bahcelı adam olmadılar koltuk sevdası yuzunden.Adam olsalardı partılerını dusunseler su an hersey cok farklı olanbilirlerdi.
Helekı denız baykal sen kı ataturk un kurdugu fırkadansın ya nasıl bu derde düşersin.Mustafa sarıgul aday oldu dıye yapmadıgı kalmadı.Utanıyorum Ataturk un partısını boyle bır adam yonetıyor dıye .Baykal gitmedıgı surece oyum da gitmeyecek CHP ye