Tayyip‘İn Yunanistan Ziyareti (Bobiler Gözüyle)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

yorumsuz :|

ama süper düşünmüşler :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

harbi süper olmuş :)

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

cuk diye oturmuş harbiden helal olsun

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Ben bu siteyi anlamakta güçlük çekiyorum.

Türkçenin içine ettikleri malum; ama benim photoshoplarım çıkmıyor kategorilerde. Yani kendi profilimde karikatürü görüyorum ama hani bilmem ne şey ettirmece bilmem birşey diye kategorileri var oralara yüklüyorum çıkmıyor photoshop sonrada işte puan lazım bilmem ne lazım felan hatalar geliyor.

Benim resimlerimi kimse görmüyor ki puan verebilsinler.

B*ktan bir site ya. Biz burda meydanı boş bırakıyoruzda ondan.Tahribatta daha usta photoshopçular var. Bir konu açıyoruz eğlenceye doyum olmuyo tahribatta, bobilerde yok o 

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Haha güzel olmuş iyi yetenekler var bobilerde

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Paragrafi bunu yazdı:
    -----------------------------

Türkçenin içine ettikleri malum; ama benim photoshoplarım çıkmıyor kategorilerde. Yani kendi profilimde karikatürü görüyorum ama hani bilmem ne şey ettirmece bilmem birşey diye kategorileri var oralara yüklüyorum çıkmıyor photoshop sonrada işte puan lazım bilmem ne lazım felan hatalar geliyor.

B*ktan bir site ya. Biz burda meydanı boş bırakıyoruzda ondan.Tahribatta daha usta photoshopçular var. Bir konu açıyoruz eğlenceye doyum olmuyo tahribatta, bobilerde yok o 

hoca demek ki adamların bir prosedürü var ona uymak lazım admine mail at sor öğren

burada bobiler'e takilan müridler var onlara sor direk kötülemek ayıptır sağlam site çünkü

harbi yetenekli zeki elemanlar var

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

Paragrafi bunu yazdı:

hoca demek ki adamların bir prosedürü var ona uymak lazım admine mail at sor öğren

burada bobiler'e takilan müridler var onlara sor direk kötülemek ayıptır sağlam site çünkü

harbi yetenekli zeki elemanlar var

Boşver hocam uğraşamam orayla. Ayrıca yetenekli insanlar var; ama saçma sapan bilmemneye katılınmasına, bilmem ne geliyooree falan filan öküz Türkçesi kullanıyorlar ya nefret ediyorum. Bazen de montajların dozunu kaçırıyorlar, kız kardeşimle annemle bakıyorum arada gülüyoruz eğleniyoruz bir montaj çıkıyo bir anda karşına utancımdan kıpkırmızı kesiliyorum.

Tahribatta arada photoshop maceraları düzenlesek olur. Ben mesela artiz ne arar la pazarda diye konu açmıştım güzel oldu bayağı.

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

arkadaşım kimse senin kafana bobilere gir diye silah dayamıyor, bobilerdeki esprileri taktir etçen diyede işkenceye maruz kalmıyorsun. ama ben tbt ye her girdiğmde senin zırvalıklarını okuyorum ne yazıkki tabi kimse benimde başıma kimse tbt ye girecen diye silah dayamıyor gülü seven dikenine katlanır diyoz giriyoz bizde napalım 

herşeyin bir şeyi vardır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

bu bobiler harbi psiko ya :|

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

Her başarılı projenin arkasında onu çekemeyen insanlarda olur . Ayrıca sitede öyle her kafasına esenin monte yapamasıda güzel bellirli statüden sonra açabiliyorsun . Buda kaliteyi artırıyor . Bırakında bazı şeyleri yapması gereken yerlerde yapılsın . Gayet başarılı bir site , gezinirken baya beğendiğim çok şey çıkıyor .

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Çok güzel :D

λ
Toplam Hit: 3260 Toplam Mesaj: 19