folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder TBT ( Okul Anıları )

TBT ( Okul Anıları )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KevinS
    KevinS's avatar
    Erkek
    herkesin okul hayatında unutamadığı şeyler vardır bunları paylaşalım TBT olarak hem o günleride hatırlamış oluruz ( daha önce açıldıysa özür :(

İyimser Bir Gül Açsın Yanaklarında . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    ben gel sana özelden anlatayım bi daha böyle konular açmak istmezsin ak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    ne gerek var şimdi okul fantazılerını anlatmaya:D boşver.. okula gıden yolsa cekılen cıle kutsaldır:D pefs.. okulu hıc sevmedım sevmıyorumda.. salak salak hojalarla ugras.. ( hepsi kendını bır bok sanar taki velinin biri dövene kadar) öğrenci ayırımı yaparlar.. öğrencılerı soymaktan baska bır bok bılmezler.. ögrencılere acımak lazım sabahın qorunde kalk sen okula gıt .. yazılılarla cebelleş.. eve gel evdekılerle cebelles..  pefs allahtan böyle bır sorunum yok oh.D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    abi anlatmakla bitmez ama sınıfta milli güvenlikten tek 80 alan benim =) cvp yazmayı unuttum galiba :s

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    ben sınıfın en uysal insanıyım derdim kendime ama geçen senenin sonundan itibaren evrim geçirdim galiba.aklıma bisürü şey gelio hoş uygulamıyorum çoğunu ama bi keresinde ingilizce dersinde küfretmiştim levent hoca ahh levent hoca gülümsemişti ne adamdı bee nese ben dediğim gibi asla kötü bi öğrenci olmadım olmamda neymiş okul anıları falan ben matematik yazılısından 1 ders önce fizik çalıştığımı bilirim arkadaş pff

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    ders muhasebe yazılı lisedeyim sınav yaptık sınvdan 2ninüstünde  yuksek not alan tek öğrenciyim diğer öğrenciler hep 2nin altında notlar almışlar okul boyu böyle bir karizmam olmuştu.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

hay amk yarın yazılı war :D bu gun çalışmam lazım .D yarında yazılı war amk :D

amk her hafta yazılı war sikecem böle işi bari 1 sik öğrensek:D yeterlimi hojaa:D

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek
    sınıfa kağıt çöp atmamız için çuval koydular bizde bi arkadaşı onun içine koyup öbür sınıfa attık çuvalla =))

Zugzwang
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

al lise anılarım : http://kleisthenesrheuman.spaces.live.com/photos/cns!190F0BE1052C0D9D!168/

üniv daha bitmedi bitince bu başlık altına onu da atarım.. =) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    okulu bitirdigime o kadar seviniyorumki hayatimda bu kadar kotu bisey gecmemistir.ASlinda basarilida bi ogrenciydim ama sevmezdim okulu

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    İlkokul 3. sınıftayız , beden dersindeyiz bahçede , 2 arkadaşla yerden taş alıp havaya atıp taşa vuruyoruz vs, yerden çakılı aldım tekmeyi geçirdim , biraz sonra beden hocası başladı bağırmaya kim yaptı etti , noldu diye merakla bakıyoruz hocanın 2 tane dişini kırdı benim taş :D neyse kimse görmemişti , ne dandik durum hoca için düşünüyorumda karşınızda ilkokul 3. sınıf çocukları var çat taş geliyor 2 dişiniz kırılıyor.. :)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
Toplam Hit: 4603 Toplam Mesaj: 18