Tbt 10 Ağutos / 14.00 / ANKARA / Buluşma Yeri Belirleme Başlığı
-
Olur arkadaşlar, benimki sadece bir öneriydi, kebap 49 babamın yeri değil sadece mekan hoş, yemekleri hoş. ama derseniz illa güvenpark.. orasıda olur.
-
yanlış anlama biz demiyoruzki kebap49 a gitmiyelim buluşması zor bi mekan bilen var bilmeyen var güvenpark da buluşup yine gideriz:D
-
la kaç gündür bişeye karar veremediniz.10 ağustos saat 14,00 te güvenparkta YKM nin öünde olun.bilmeyen yoktur orayı.buluştuktan sonra yaparız ne yapcaksak.yemeğede gideriz başka yerede.
-
arkadaşlar kolay bir yer olsun ankarayı hiç bilmeyenlerde gelcek (örnek ben) güven park ykm desem kızılaydan herkez gösterirmi?
-
20 ağustosa ertelesek olmazmıııı :S:S ya tatilden sadece bu buluşma için erken gelicem ?? :( hem renede gelir 20 si olursa belki ?
-
2o ye yakın mürid kendini 10 auostos a planlamı$ken böle çıkıp yazmak :F küfür etmek gibi bişiydir hoca ahha :D
-
tarih 10 udur bellidir geriside güven parktır kebap49 olur adanalım66 olur ama güvenparkta buluşup gitmek daha mantıklı 2 güvenpark:|
-
Dışardan kimler geliyor? ona göre bi karar verelim biz de.
-
Dışardan kimler geliyor? ona göre bi karar verelim biz de.
TAm olarak neye karar vericeksin anlamadım
-
Alpn bunu yazdı:
-----------------------------Dışardan kimler geliyor? ona göre bi karar verelim biz de.
TAm olarak neye karar vericeksin anlamadım
-----------------------------Gelip gelmemeye..
Toplam Hit: 23656 Toplam Mesaj: 109