Tbt Ankara Xx Ağustos Buluşması
-
evet alpis, 10 ağustos 2008 Pazar günü gayet ideal buluşma için, 10 ağustos olsun.
-
20 sinden sonra olursa Pc-Error yazın hemEn :D
-
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------5inden sonraki hergün nevermore la ben uygunuz 28-5 arası trabzonda olucaz ondan sora ankaradayız
kantar bensz bi yere gidemezsin :| sende foxx :|
-----------------------------
bizim kadro belli zaten.. mahşerin 4 danası silencer nevermore foksli bide ben muhtemelen batıkent yönünden beraber akacaz. bide dayı ağustosun 2. yarısından itibaren yaparsanız gelcem diyo :| dayısız buluşma buluşma değildir hea haberiniz ola :|
kankatarım ben batıkente akarım oradan birlikte metroyla kızılaya akarız püfür püfür klima ile :D -
Tamam 10 ağustos olsun saat?!?!
-
alpis bunu yazdı:
saatide siz belirleyin abi biz sabah 7,30 da geleceğiz :D 12 1 gibi ankaralı müridlere uyarsa bizi alacak elemanlarla bizde buluşma yerinde oluruz -
alpis bunu yazdı:
-----------------------------14,00 diyorum ben..
-
12 1 :O güneş tam tepede :D ya akşam üstü olsun yada sabah serinliği de kimse kıçını kaldırıp sabah gelemez diye düşünyorum
Zamanın ötesinden gelen edit ~saat 10 bana uygun mesela:D
-
Gelirim Büyük ihtimal.. İstanbuldan Gıdıceklerle bırlıkte gıdelım kımler gıdıyorsa ;) yazsın pls bulusup öyle gıdelım:D ben bılmıyorum çunki:
-
alpise hak veriyorum tam öğle vakti olmaz. bence 14,00 en ideal vakit.. pazar günü izinli olanlar yine yatar dinlenir 12- 13 e kadar 13,00 da evde çıkanlar 14,00 da ragat rahat kızılayda olurlar.. 14,00 iyi..
*Enis siz takılın 14,00 a kadar, aştiye kadar eşlik ederiz size.
-
istabul bebeleri sabah kaçta çıkacağına bağlı zaman. sabah erkenden çıkarlarsa erken buluşuruz.