TBT Ateistleri (Tabi Warsa) :D
-
TBT deki ateist arkaraşları tanımak ve tanıtmak amaçlı bu topiği açtım. Lütfen kendinizi tanıtınız :P
-
töbe töbe!...
-
deistim de niye?
-
bizim muritlerimizden hepsi var mutlaka o da vardır onlarda bizim kardeşimiz :)
-
fesubhanallah
-
Ateistim.Neden derseniz düşünmekten.Daha doğrusu o varlığın var olduğuna inanıyorum bir bakıma çünkü küçücük bir enerjiyi yoktan var edip Big Bang'i yaratan bir güç olmalı şekli neye benzer olursa olsun ister taş ister kuş.Ama neden itaat etmek zorundayımki ? Varolsun Anarşizm ve Nietzsche.
-
ateistler de insan :D onları sevelim.
sanane banane adamın inancından
senin dinin sana, benim dinim banadır.
-
Niye bu ihtiyacı duydun ?
-
RIPER bunu yazdı:
-----------------------------
Ateistim.Neden derseniz düşünmekten.Daha doğrusu o varlığın var olduğuna inanıyorum bir bakıma çünkü küçücük bir enerjiyi yoktan var edip Big Bang'i yaratan bir güç olmalı şekli neye benzer olursa olsun ister taş ister kuş.Ama neden itaat etmek zorundayımki ? Varolsun Anarşizm ve Nietzsche.
-----------------------------söylediğine göre ateist değil deistsin. Ayrıca nietzche anarşist değil, nihilisttir..
-
Ben inanıyorum, ama yaptıkları ve söledikleri, emirleri işime gelmiyor :D
-
Fistandantilus bunu yazdı:
-----------------------------RIPER bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------söylediğine göre ateist değil deistsin. Ayrıca nietzche anarşist değil, nihilisttir..
-----------------------------katılıyorum dediine kardeşim bilerek konuşmak lazım
bu arada şaka maka tbtnin tek ateisti ben miyim lan?