Tbt Barışarock Topluca Gidelimi?
-
Barışarocka gitcek tbt müritleri buluşup hep birlikte gidelim isteyene fazladan bir uyku tulumu verebilirim
-
O ne hoca ? lolipop felan mı ? :D
-
Ben geçen sene gitmiştim,aceleden malzeme alamadık yanımıza, sabaha kadar imirin iti gibi titredik.Gidecekseniz eğer, çadır,olmadı uyku tulumu,açıkta yatacağım derseniz hiç olmazsa kalın battaniye,altınıza da serecek kalın örtü falan ayarlayın,sabah ayazı adamı bitiriyor,baştan söyleyeyim.
-
oraya tikiler doluşur hacı ya naptın sen :D
-
rock n coke a 100 ytl bayılcağınıza barışarock a gidin daha iyi..
hem bu sene çok iyi isimler var.. -
asıl rocn n coke a tiky ler gidio bence de barışarock daha ii ama rock n coke da ogun sanlısoy fln da varmsı duman zati hep gidio iyice bi karsılastırmak lazım
-
barışarockdaki isimler...
Anima
Aylin Aslım
Bulutsuzluk Özlemi
Catafalque
Çamur
Çilekeş
Deli
Demirhan Baylan
Demir Demirkan
Erdal Bayrakoğlu
False in Truth
Gevende
Işığın Yansıması
Kara Güneş
Kara Kedi
BGST: Kardeş Türküler ve 45'lik şarkılar
Kurtalan Ekspres
Koma Rewşen
Moğollar
Mor ve Ötesi
Nidal
Pinhani
Redd
Soulitary
The Blow Ups (İngiltere)
Turgut Berkes
Yaşar Kurt
Yolgezer
Zardanadam
-
http://www.rockipsiz.com/content/view/67/41/ :)
ben gidiom walla, çadırını alan gelsin kapatalım bi köşeyi tahribat-ı fasıl yaparız... -
Removed...
-
gidilmesi gereken organizasyonlardan biri barışarock,en onemlisi hicbirimiz rockn coke a haşırt die 100ytl cıkartıp vericek adamlar deiliz sanıorum,üstelik kola adına yapılan yatırımlara destek olucagımıza kendi yaptıgımız organizasyonlarda bulunmamız daha anlamlı olur heleki bu org. barış adına yapılıorsa
onların muse ı varsa bizimde catafalque ımız var
onların placebosu varsa bizimde çilekeş imiz var
eger rockn coke mu barısarock mu diorsanız kesinlikle barışarock derim
beleş,saglam gruplar var,üstelik bizim malımız,üstelik barış adına yapılıor
secim sizin
biz de gidicez fakat cadırımız uyku tulumumuz fln yok gayet polar giyip yatarız sabaha kadar otururuz diorz daha once gidenler varsa ordaki hava durumu hakkında biras bilgi verebilirmi?
-
doguhan sen en ateşli yardımcılarındandın barışarock un toplantılara gidip geliordun daha sonra-
-------------------------
Şu an saat 17:40 ve 19:30 da Beyoğlu karakedi de toplantı var ama ben gitmiyorum.. Çünkü barışarock olayından ayrıldım. buna organizasyonda olan bi hatunla ayrılmamız sebep değil. En büyük sebep barısarock un Tamamen Milliyetçiliğe ve Atatürk"e de karsı olması hatta Türk Bayrağına da sahip çıkmamaları nedendir. ,saygılar
-------------------------
-dedin bu iddialarını acıklama nezaketini gosterirsin umarım,hani bişiler biliorsan paylaş bizimle...
Toplam Hit: 1724 Toplam Mesaj: 18