TBT Bilecik Buluşması
-
günceldir, sonra yok ben görmedim vay ben duymadım demeyin, bugün buluşuyoruz! mekan serdivan cafe, saat 3 civarı, gelcek olan yazsın numara filan alalım..
-
1999-2003 yıllarım orda geçti. bi gün yine gidip görmek istiyorum. efsane, gökçem en hit mekanlarıydı :D
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------SeBasTiAN16 bunu yazdı:
-----------------------------
şelale de buluşalım. cnm kebab çekti:D
-----------------------------sen bolvadinde değil misin hoca? nerden biliyosun bilecikteki lokantayı?
orada okudum hoca. Çoğu yerini bilirim.. -
mrphs bunu yazdı:
-----------------------------1999-2003 yıllarım orda geçti. bi gün yine gidip görmek istiyorum. efsane, gökçem en hit mekanlarıydı :D
efsane kapandı, özpaş oldu orası hoca ama gökçem aynen devam : D
-
man_of_angel bunu yazdı:
mrphs bunu yazdı:
-----------------------------1999-2003 yıllarım orda geçti. bi gün yine gidip görmek istiyorum. efsane, gökçem en hit mekanlarıydı :D
efsane kapandı, özpaş oldu orası hoca ama gökçem aynen devam : D
son yıllar baya bi boştu zaten efsane. gökçem de sırf piyasaydı hala öledir kesin :) -
mrphs bunu yazdı:
BİM geldi mertlik bozuldu.. -
az kişiymişsiniz, bursaya gelin madem siz bursa buluşması yapalım :|
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------artık bi dahakine öyle yaparız. ya da siz bileciğe gelin 1.5 saat sürüyo zaten görmüş olursunuz hem.
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------Yeah bunu yazdı:
-----------------------------artık bi dahakine öyle yaparız. ya da siz bileciğe gelin 1.5 saat sürüyo zaten görmüş olursunuz hem.
ben bi daha ölsem de gelmem bilecik e:D -
Hacılar byheadbanger müride ulaşın :D bilecikte okuyor gendisi sıkılmasın garibim haber edin buluşun kaynaşın falan :D