TBT Bulu$Malari İle CW Bulu$Malari Arasındaki 45.Ooo Fark (:
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------
HiTLeRFaN bunu yazdı:
pide fake gibi duruyor.
tam olarak neresi?
bayılıyosunuz bişeye fake demeye..
-----------------------------siyah susamlar :|
onlar susam deil odunum :| çörek otu diyoruz halk arasnda http://sizinti.com.tr/images/konular/324/siyahtane.jpg resmi ve google dan çörek otu die arat gör -
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------cuma yardımlarını cwnin host parazuhahah :Dsına indiragandi yabacan demi cakalll cepcilik yapacan demi çakalll xD
-----------------------------zuhahahahah allah cezanı vermesin :D:D:D koptum ya :D
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------WebCrow bunu yazdı:
HiTLeRFaN bunu yazdı:
pide fake gibi duruyor.
tam olarak neresi?
-----------------------------siyah susamlar :|
-----------------------------fake degil, dikkatli bak
-
her mesajın sonuna selametleeeeeeeeeee :D yazan cenabetler yokmu kopuyorum zaten aq
admlar dini imanı alet etmişler cenüb yaratklar
-
WebCrow bunu yazdı:
(...)
-----------------------------haklısın hoca :)
-
arkadaş kendi diniyle ,değerleriyle alay geçen başka millet yoktur herhalde.tmm bu bir şaka olabilir ama bizim değerlerimiz alay konusu oluyor burda. camiye,imama alay geçilerek küçümsenerek bakılıyor. başka ülkeden biri yapsa bunu anlarım ama bizim kendi değerlerimizi korumamız lazım. biz kendi inançlarımızı alay konusu haline getiriyoruz, elin hristiyanı boynunda çıkarttığı haç kolyesini göğsünü gere gere taşıyor.Bundanda hiç utanmıyor.yahudi cumartesi benim tatil im diyor çalışmıyor.Bu yüzden bu konularda biraz daha hassas olalım
-
semihsenturk1 bunu yazdı:
arkadaş kendi diniyle ,değerleriyle alay geçen başka millet yoktur herhalde.tmm bu bir şaka olabilir ama bizim değerlerimiz alay konusu oluyor burda. camiye,imama alay geçilerek küçümsenerek bakılıyor. başka ülkeden biri yapsa bunu anlarım ama bizim kendi değerlerimizi korumamız lazım. biz kendi inançlarımızı alay konusu haline getiriyoruz, elin hristiyanı boynunda çıkarttığı haç kolyesini göğsünü gere gere taşıyor.Bundanda hiç utanmıyor.yahudi cumartesi benim tatil im diyor çalışmıyor.Bu yüzden bu konularda biraz daha hassas olalım
puhahahaha hiç gülüceeem yoktu, iyi bak bakalım camiyle imamla kim maytap geçiyo biz mi yoksa tuvaletçiler mi? -
ben gidicem zaten bu ay bill gates fotoraf cektiricem bole bi pankart yapatiririm orda yazar bende artik tahribat uyesiyim diye :D
-
Aöııjajıaıjajısdıjasdasokgşd
amq bu ne lan ahuaahuhua :::))))
-
yahu bi de cw yi kötülersiniz.
baksanıza üye olduktan sonra adamın yüzüne nur inmiş yemyeşil olmuş.. :P :D
bi de foxxly nin profilindeki resme bitiyorum :D:D