folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TBT Dizi Serisi Bölüm 1

TBT Dizi Serisi Bölüm 1

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Evet arkadaşlar

Bu hafta sonu sıkıntıdan patladım ve bişiyler yapmalıyım diye başladım düşünmeye...

Kısaca özetliyorum. 

2 gündür facebook ve msn kullanıcılarının şifreleriyle boğuşuyorum (geneli bayan;) ).  Bıktım artık  sıkıntı vermeye başladı. Şifreleri bul ardından gir listesindekilerle geyik yap filan bi yere kadar insan sıkılıyor. durdum düşündüm ve bir proje geliştirmeyi düşündüm :).

Şu an için elimde ortalama 20 facebook ve msn şifresi var. Bu insanlar yalvarıyolar msnde şifreleri değiştirme içerikleri değiştirme diye. Ben ne yapacağım bu insanları önümüzdeki hafta cumartesi yada pazar günü taksimde heykelin önüne çağırıcam ve şifrelerini vericem. kısaca olay bu. 

şimdi detaylara gelelim. 2 yada 3 adet video kamera ve 5-6 işi ciddiye alıp sallamayacak mürid lasım.:)

şifreyi elden ben vermeyeceğim tabi ki de :) 

Kefallere şifreyi alabilmek için karşılığında bişiy getirmelisiniz dicem :) elma, kalem, flash disk :, yani evde bulunan veya alınabilecek ufak şeylerden bahsediorum. 

Bu insancıklar  heykelde belli saatte belli bir bölgede toplanacaklar şfrelerini alabilmek umuduyla :) ve sokak ta bi çocuk bulucam ve eline 5 lira sıkıştırıp listeyi vericem yanlarına göndericem. listede oraya gelenlerin yeni şifreleri var tabi bu arada ben ortadan kaybolucam :) çocuk her şifreyi aldığı kişiden getirdiği şeyleri alıcak ve ortadan kaybolup bizim söylediğimis bi noktya gidecek.. bu arada olaylar gelişirken örneğin çocukla konuştuğumuz esnada, toplanan kefallerin hemen karşısında bi mürid olucak ve kamera ile onları çekecek çaktırmadan aynı anda başka bi yerden başka bi mürid kayıt yapıo olacak ve tüm adımlar kaydedilip film gibi bişiy çıkarıcas ortaya :)

Bu hafta sonu yaptığım çalışmanın sonuçları :):):)

şifreleri değiştirdim boşuna kasmayın:)

KEFAL LİST 
    TBT respect!

email: forumup_tr@hotmail.com ...... pass: 123123
    email: tubikaan@hotmail.com ...... pass: 000512043
    email: gulperi-k@hotmail.com ...... pass: mutluluk2009
    email: darkangel92-@hotmail.com ...... pass: 285381907
    email: gnlbahcesi@hotmail.com ...... pass: suzen82
    email: bilici.gokhan@hotmail.com ...... pass: milangs
    email: havvatoygar@hotmail.com ...... pass: 47198303
    email: alperen_altundal@hotmail.com ...... pass: yeşilöz
    email: buqetss_93@hotmail.com ...... pass: bosveer.
    email: fb.buse@hotmail.com ...... pass: kral1674
    email: deniz-apaydin@hotmail.com ...... pass: 20042006
    email: melih_malik@hotmail.com ...... pass: 1441993hilem
    email: exslosion_Erkut@hotmail.com ...... pass: 64832687
    email: kocak.kubra@hotmail.com ...... pass: 198706
    email: nickoteen_doruk@hotmail.com ...... pass: ittefuck
    email:figenwebmaster@hotmail.com ...... pass: 27,02,1979
    email: Doruk_1729@hotmail.com ...... pass: mirocan
    email:livefortoday_35@hotmail.com ...... pass: 123456_89
    email: bubrikim@hotmail.com ...... pass: 1*tanem*sin
    email: aydogduu_87@hotmail.com ...... pass: 05373304709

Bu insanlar yalvarıyolar şifreleri için herşeyi yaparlar ki ben onlardan sadece taksime gelip şifrelerini almalarını istiycem...

Şimdilik yüzeysel yasdım eğer 5-6 kişiden oluşan bi proje grubu :) toplayabilirsek daha detaylı ve anlaşılır düzenleyelim bu olayı. eksikler faslalar yanlışlar mantık hataları nerelerde ayarlarıs o mühim değil..

Tyler Dayı piyasada pek görünmüyosun ama bence tam senlik bi konu :)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

edit: Projeye katılmak isteyen müridleri buraya yazıcam..

1.rappermcs

edit2: arkadaşlar herkes yakalnırsın dayak yersin vs gibi teorilerle geliyor ve post ile dolduruyor ortalığı.

Bu söylediklerinizin nasıl olacağınıda yazın baride bisde önlemimizi alalım. savcılık konusuna bir postumda cevap verdim. gelecek hatunun erkek arkadaşı veya amca oğluyla geldiğini varsaydığımız durumada cevap verdim. asıl konuya gelelim katuılmak isteyen var mı? yoksa tek başıma da olsam ben bu işi yapıca....

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    nasıl loooo :) apartman hackliyen tipler vardı ya nette bi ara onun gibi bişiy olucak işte :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Önce gonderdiin cocugu dövücekler ordanda seni bulup dövücekler evden getirdikleri mallarida sokacaklar sana tahmin ediorum.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

şifreleri buraya niye yazdın merak ettim :)

bide bu arada dikkat edinde kızlar sevgililerini falan toplayıp kalabalık bi grup olmasınlar :p 

video bekliyoruz burda güzel olay kolay gelsin :)

www.yesilgrow.com - Growshop
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:
    -----------------------------
    Önce gonderdiin cocugu dövücekler ordanda seni bulup dövücekler evden getirdikleri mallarida sokacaklar sana tahmin ediorum.

Hiç belli olmaz :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

üstad çocuk beni tanımıyor bişiy bilmiyor.

ki daha detaylı olarak işlenebilir bu konu. kalabalık gelme durumlarını bende düşündüm. çocukla bi kişi konuşur olayı halleder ve toz olur sonuçta orada işi devam ettirecek farklı mürid ler olacak...

ayrıca inanın bana ne hatunlar var face de sevgilisyle yazışmış aşkım canım bitanem die

alttaki mesajda da başka bi herife "seni tanımak isterim ilginç bi tipsin" yazmış kaşarlar :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hoca bu pazar orada olcam da başka bi iş için :)

Ama tebrik etmem gerek seni, çok orjinal bi iş yapıon, her ne kadar fuzuli olduğunu düşünsem de :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

''şifreyi elden ben vermeyeceğim tabi ki de :)  Kefallere şifreyi alabilmek için karşılığında bişiy getirmelisiniz dicem :) elma, kalem, flash disk :, yani evde bulunan veya alınabilecek ufak şeylerden bahsediorum ''

----------------------------

bana biri böyle diycek valla düşünemıyorum ona neler yapacagımı ben doğaçlama dalayım sizde hayal gücünüzü kullanın :|

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

SUMERIAN bunu yazdı:
    Ortak bu msn'lerin hepsinin  şifresi yanlış sen kafamı buluyosun bizle :)

Bu bi güven testiydi ve sen geçemedin!!!

Paranoyak olmak güzel şey :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

zoktrip hajım fuzuli olduuunu bende biliorum :) ama düşün bu hafta sonu ben gibi evde oturup hiç bişiy yapmayan onlarca mürid var.

sanaldaki faaliyetleri real ile etkileştirirsek harbi orjinal bişey çıkacaktır ortayave eğer tutturursak seriye çevirebiliris her hafta farklı bir mekanda :):):)

evettt katılmak isteyen müridler ??

Toplam Hit: 6221 Toplam Mesaj: 46