TBT Futbol.!
-
Arkadaslar Bi Futbol Macına Ne dersinizz. Güzel olmazmıydı hemide baklavasınaaa bi hafta sonu iftardan sonra solee keyifli bir mac yapsak bence cok iyi olurduu bu aralar hazır kaynasmak için birr cok faliyetimizde olmusken birde halı sağ mac yapsak eger oynamak isteyen anlayan murid kardeşlerim varsa konuyu ben actım vede oynarımm istersenizz kadro kuralımmm vede bir hafta sonuu mac yapalımm aslında ben cw ile mac almak isterdimama aram kotu tbt ye karsı cw nasıl olur :)))))) heuehueheuh neyseee olaya katılmak isteyenler konuyaaa takılsın kadroları kuralımve haftasonu iftardan sonra mac yapalım...
-
ZeroCooL` bunu yazdı:
-----------------------------
halı sağ mac yapsak
-----------------------------güzek olur dayı (: ama ben gelemem ta oralara ayrı bi aralar yapmışlar sorcerer holy moly vardı yanlış hatırlamıyosam
ama halı saha olsa düşünürdüm :P
-
Evet Arkadaslar Oynamak İstiyenler kimler
Tarihh Cumartesii Saat 9:30 Yer Ortak Kararlastırılacak..
1 ZeroCooL` (oyuncu)
2 Excalibur (Tribün (videoya Cekecek Macı) )
3 tuncaks - (Tribün)
4 pit10din (Santrafor)
5 Zamansehri
6 Dunyahali
Ewet Daha Kim Oynuyor Kesin Olarak...!
-
yok dai acaip garibime gitti halı sağ ondan şettim yoksa biz kusur görmeyiz ;)
-
Halı sağ maçı yaparsak gelemem ben solağım muhaha nasıl? :) (saat çok geç oldu bırakın da bu kadar olsun:)
Şaka bi yana valla güzel olur da yer mekan belirleyin.. (Mesela bildiğim ucuz Sporyum Zigana Görkem falan var.Yedikule taraflarında hem ucuzda ...)
-
arkadaslar isterseniz bildiginiz guzel bir yer varsa halı sahayı siz secin ama cumartesii olsun derim ben hem is sitresini atar hemde pazar gunu dinlenmis oluruzz aksam macı olursa daha iyi olur gerisi size kalmsssoynayanlar solesin
1. ZeroCooL` - Orta sağ
-
2. tuncaks - tirübün
video çekinde biraz izleyelim :P
-
ben de sağ açık oynarım ama samsundayım :-(
-
benıde kala arkasına yazın..muhahaha :D
-
bende gecenlerde bi konuda demiştim bi halısaha yapalım diede kimseden ses cıkmadı
-
3 amcaoğlu da biz warız zamansehri(genelde kale) & dunyahali(defans) & pit10din santrafor tabi ki :D