TBT Hadi İkariam'a
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
MrAmor bunu yazdı:
Başka adalardaki boş kısımlara tıklayınca Sömürgeleştirmek açılıyor bunu birisi bana acıklayabilir mi nasıl yapılır nasıl oraya koloni kurulur vs..
-----------------------------Farklı adalara şuanki gibi şehir kurarak hammadde çıkarmak.Örneğin şimdi kristal adasındaysan sadece kristal çıkarabilirsin. Üzüm, sülfür veya mermer çıkarmak için o adalarada şehir kurman gerekir ama şehir kurabilmek için saray inşa etmen gerekir, sizde daha açılmadı herhalde
-----------------------------evet açılmadı açılsın ilk işim o, ayrıca saray belediyeyi yükselttikçemi oluyor
-
MrAmor bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
MrAmor bunu yazdı:
Başka adalardaki boş kısımlara tıklayınca Sömürgeleştirmek açılıyor bunu birisi bana acıklayabilir mi nasıl yapılır nasıl oraya koloni kurulur vs..
-----------------------------Farklı adalara şuanki gibi şehir kurarak hammadde çıkarmak.Örneğin şimdi kristal adasındaysan sadece kristal çıkarabilirsin. Üzüm, sülfür veya mermer çıkarmak için o adalarada şehir kurman gerekir ama şehir kurabilmek için saray inşa etmen gerekir, sizde daha açılmadı herhalde
-----------------------------evet açılmadı açılsın ilk işim o, ayrıca saray belediyeyi yükselttikçemi oluyor
-----------------------------Hayır hocam, araştırmalar sonucu.
-
Hangi araştırma oluyor tam ismini biliyomusun ben az olanların hepsini yaptım 336 araştırma puanı isteyenler var şuan
-
YArdım de ordan binalar ı tıkla..sıra sıra izleyeceiğin yolu yazıyor hoca
-
MrAmor bunu yazdı:
Hangi araştırma oluyor tam ismini biliyomusun ben az olanların hepsini yaptım 336 araştırma puanı isteyenler var şuan
-----------------------------Denizciliğin, "Yerleşim Planlama" araştırması.
-
saray inşa ediyorum :G tutmayın beni sömürgeye geliyorum
-
hacılar bana kristal gönderin bende size üzüm göndereyim
yada sülfür-mermer gönderin üzüm göndereyim veya odun göndereyim..
kordinatlar:
[45:98] TBT AsDb000ZT -
SivilPadisah bunu yazdı:
kordinatlar:
[45:98] TBT AsDb000ZT
-----------------------------kristal ne kadar lazım ona göre hızlı hızlı kasayım ? üzüm lazım x)
-
PanxeR bunu yazdı:
SivilPadisah bunu yazdı:
kordinatlar:
[45:98] TBT AsDb000ZT
-----------------------------kristal ne kadar lazım ona göre hızlı hızlı kasayım ? üzüm lazım x)
-----------------------------100 bile yeter :) 400 üzüm atıyom o zaman ben 400 kristal çek sende bana
daha üzüm lazımsa kasayım bi iki saate??
-
hocam grup a gel ortan konusak
MSN E EKLEYIN ( TBT IKARIAM MSN BOT U )
group1266746@groupsim.com