Tbt Halı Saha Maçı Ayarlıyoruz İstanbul/Maltepe(Sahil) Gelecek Elaman Dal İçeriye
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------ayaıtır sorması istanbulda enis tepe diye bir yer var mı :D
-----------------------------
03.02.2008 tarihinde Haydarpaşadan Sakarya ya giderken trende benim sunduğum öneriyle ve (swool,dionysos,reflex) le aldığımız ortak kararla Maltepe "EnisTepe" olarak adlandırıldı. o tarihten beri maltepe yerine enistepe olarak kullanılıyor :| -
Saat konusunda esnek olmayın, Cumartesi 19:00'da işten çıkıp gelenler olacak :)
-
swool bize uzak diil mi maltepe :S
-
hoca ck uzak ....;I
-
hocalar swooll doğru söylüyo işten gelcekler 8 9 en uygunudur heralde adam çıksın direk kaporayı yatırcam bekliyoruz hadi anadolu yakası !
-
ben gelebilirim sanırım .kaleci olurum muhtemelen .
kesin söz vermiyim ama .
edit : hafta sonları yüzme dersim var unuttum onu gelemem büyük ihtimalle :(
-
abi neden anadolu yakasında ben halı saha maçlarına giderim tam takım yaşım ufak olsa dahi büyüklerle oynuyorum normalde de ama anadolu yakası bide bişi sorucam eyüpten maltepe kaç saat çeker yada dakika? fazla uzak olmassa gelebülürüm
-
süper kale bekçiliği yaparım :H hata bu aksam macım var 12 - 1
-
lejyoner_ bunu yazdı:
-----------------------------abi neden anadolu yakasında ben halı saha maçlarına giderim tam takım yaşım ufak olsa dahi büyüklerle oynuyorum normalde de ama anadolu yakası bide bişi sorucam eyüpten maltepe kaç saat çeker yada dakika? fazla uzak olmassa gelebülürüm
-----------------------------hoca eyüpten kaç sürer bilmem ama kadıköy maltepe trenle 20 dakka saatini bilirsen eyüpten kadıköyü bilmiorum :)
-
Dreamtn bunu yazdı:
-----------------------------lejyoner_ bunu yazdı:
-----------------------------abi neden anadolu yakasında ben halı saha maçlarına giderim tam takım yaşım ufak olsa dahi büyüklerle oynuyorum normalde de ama anadolu yakası bide bişi sorucam eyüpten maltepe kaç saat çeker yada dakika? fazla uzak olmassa gelebülürüm
-----------------------------hoca eyüpten kaç sürer bilmem ama kadıköy maltepe trenle 20 dakka saatini bilirsen eyüpten kadıköyü bilmiorum :)
-----------------------------
hocam o zaman bize baya giriyor :) eyüp kadıköy ordan maltepe bide cart curt halı saha parası derken baya giricek galiba :/