folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Tbt Halı Saha Maçı Ayarlıyoruz İstanbul/Maltepe(Sahil) Gelecek Elaman Dal İçeriye

Tbt Halı Saha Maçı Ayarlıyoruz İstanbul/Maltepe(Sahil) Gelecek Elaman Dal İçeriye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------

ayaıtır sorması istanbulda enis tepe diye bir yer var mı :D

03.02.2008 tarihinde Haydarpaşadan Sakarya ya giderken trende benim sunduğum öneriyle ve (swool,dionysos,reflex) le  aldığımız ortak kararla Maltepe "EnisTepe" olarak adlandırıldı. o tarihten beri maltepe yerine enistepe olarak kullanılıyor :|

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Saat konusunda esnek olmayın, Cumartesi 19:00'da işten çıkıp gelenler olacak :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

swool bize uzak diil mi maltepe :S

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mucahits
    mucahits's avatar
    Erkek

hoca ck uzak ....;I

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

hocalar swooll doğru söylüyo işten gelcekler 8 9 en uygunudur heralde adam çıksın direk kaporayı yatırcam bekliyoruz hadi anadolu yakası !

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

ben gelebilirim sanırım .kaleci olurum muhtemelen .

kesin söz vermiyim ama .

edit : hafta sonları yüzme dersim var unuttum onu gelemem büyük ihtimalle :(

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

abi neden anadolu yakasında ben halı saha maçlarına giderim tam takım yaşım ufak olsa dahi büyüklerle oynuyorum normalde de ama anadolu yakası bide bişi sorucam eyüpten maltepe kaç saat çeker yada dakika? fazla uzak olmassa gelebülürüm

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

süper kale bekçiliği  yaparım :H hata bu aksam macım var 12 - 1

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

lejyoner_ bunu yazdı:

abi neden anadolu yakasında ben halı saha maçlarına giderim tam takım yaşım ufak olsa dahi büyüklerle oynuyorum normalde de ama anadolu yakası bide bişi sorucam eyüpten maltepe kaç saat çeker yada dakika? fazla uzak olmassa gelebülürüm

hoca eyüpten kaç sürer bilmem ama kadıköy maltepe trenle 20 dakka saatini bilirsen eyüpten kadıköyü bilmiorum :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Dreamtn bunu yazdı:

lejyoner_ bunu yazdı:

hoca eyüpten kaç sürer bilmem ama kadıköy maltepe trenle 20 dakka saatini bilirsen eyüpten kadıköyü bilmiorum :)

hocam o zaman bize baya giriyor :) eyüp kadıköy ordan maltepe bide cart curt halı saha parası derken baya giricek galiba :/

Toplam Hit: 58372 Toplam Mesaj: 227