TBT Heybeliada Buluşması Olay Yaratan Videolar
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
Mylitta bunu yazdı:
FoRzA bunu yazdı:
her şey cok guseldi ya Bilinmeyen videolar için saol..
agaca wurulmadın tabi konusuosun :|-----------------------------
benim videom bile yok :| direğe vurdula :| video ya almadılar :|
sktiler inkar ettiler yani :| -
mayrip ağacın tepesinde kaldı muhaha :))) hepsini izleyecem çekme dediklerimide eklemişsindir mutlak. emeğin için teşekkür ederim.uçurtmam kaçtı yumağı ağaca takılmış bir anda 3 metrelik ağacın tepesine tırmandım:) bende uçurtmayı ağaçtan indirdim siz gittikten 10 dk sonra.:)
-
lan benm videoyu silin :|
kötü olur bak :|
-
indiriyorum bakalım :D keske gelseydim :| parasızlıgın gozu kor olsun :|
-
capslerdende anla$ılacağı üzere :M Ağaçlarda salladırma eylemlerinin hepsinde ben varm :F hatta ben yokken mylitta yı vurmaya çalı$mı$lar olmamı$ :B ben gelince arkadan bi kavradım lauu :B kütür kütür vurduk nihoha :B
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
capslerdende anla$ılacağı üzere :M Ağaçlarda salladırma eylemlerinin hepsinde ben varm :F hatta ben yokken mylitta yı vurmaya çalı$mı$lar olmamı$ :B ben gelince arkadan bi kavradım lauu :B kütür kütür vurduk nihoha :B
-----------------------------pazar gunu agaca vurma konusunda sana bi ilk yasatacam exko$ cum :D
-
bak yine ağaç konusu lan iyiki gelmemişim a.q :)
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
olm kafam güzel olmasa kim kimi vuruyodu görürürüzulan bidondin :| hep snn yüzünden :|
zaten hayatımda ilk defa alkolden kustum acaip kötü oldum ake :|
-
Mylitta ağacı içine alırken :| http://www.metacafe.com/watch/1452786//
-