TBT Hocaları Ufak Müridlere Neden Eziyet Ediyolar?
-
lejyoner_ bunu yazdı:
-----------------------------
yoyo bunu yazdı:
bnde 15 Yaşındayım ama henüz öle bieyle karşılaşmadım .. :S
kaç buluşmaya gittin hocam?
Pek gidemedim hatta hiç hitmedim çünki malum uzak kırklareli deyim :D ama site içerisinde ölebi durumlada karılaşmadım -
hayırdır hoca kim kime eziyet etmiş ?
-
Protesto bunu yazdı:
-----------------------------Ya hocam konuyla alakası yok ama sen nasıl dayak yemişsin olayın aslı nedir bi öğrensek :|
-
Lord-Nespace bunu yazdı:
-----------------------------Protesto bunu yazdı:
-----------------------------Ya hocam konuyla alakası yok ama sen nasıl dayak yemişsin olayın aslı nedir bi öğrensek :|
-----------------------------ben dayak ne zaman nerde kimden :S ?
-
la bi de get aq bi metroda olmuştu öyle bi olay :| oda baya eski intikamı seferlerce alındı o olayın :|
-
ufak müridlere eziyet edenlerin topunun köküne kibrit suyu...
Yanlız başlık çok masum olmuş.başlığı gördüğün an kulaklarım; bir elinde buzparmak diğer elinde çokonat ağzının kenarına çikolata sosu bulaşmış sarı saçlı gürbüz bir çocuk profilinin haykırışları ile çınladı.topumu verin lan ossspuçocukları der gibi.sweeeeetttt
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------ufak müridlere eziyet edenlerin topunun köküne kibrit suyu...
Yanlız başlık çok masum olmuş.başlığı gördüğün an kulaklarım; bir elinde buzparmak diğer elinde çokonat ağzının kenarına çikolata sosu bulaşmış sarı saçlı gürbüz bir çocuk profilinin haykırışları ile çınladı.topumu verin lan ossspuçocukları der gibi.sweeeeetttt
zuhahahahh :) yok aabi ben topumu istemiyom -
melechesh bunu yazdı:
lejyoner_ bunu yazdı:
melechesh bunu yazdı:
-----------------------------masalah yas küçük genelde ama potansiyel tavanda bilmesem küçük olduğunuzu aklıma gelmez ehuehu:)
ne demeye getiriyorsun MÜRİDE abla
yorumlarınızı takip etmeye calısıyorum 15 yasında ki kişilerin yazacakları cocukca seyler göremiyorum bunu demeye getiriyorumedit:bazıları hariç..
bizi çocukca görenler kendilerini aynştayn sanıyolar galiba :) -
Protesto bunu yazdı:
la bi de get aq bi metroda olmuştu öyle bi olay :| oda baya eski intikamı seferlerce alındı o olayın :|
bu arada geçmiş olsun hocam biz olayı ufak müridler üzerine açtık ama seninde eski dava varmış olayı bilmiyoduk ama şimdiden geçmiş olsun :/ -
Sen istemezsen kimse bir bok yapamaz sana merak etme . Sen istemediğin halde kimse seni ağaca falan vurduramaz . İster şaka amaçlı , ister ciddi anlamda .
Ağaca vurdurulacaksa da şaka amaçlı olur , belli bir grup her zaman yapmaz , bu kadar basit . Doğal olarak bir sınıf üstünlüğü de oluşmaz .