TBT İstanbul - Avcılar Buluşması 31.07.2011
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
buluşuosak bana haber werin
-----------------------------Buluşuyoruz irwa Avcılar/ATATÜRK Heykelinin Önünde 5:00 da Toplanmışken Bişi yapmamak Olmaz Kamerası Olan Getirsin Buluruz Bişiler :d
-
Kazekage bunu yazdı:
Beyler Simdi Saat yaklasdı Ben 15 dk sonra çıkıp gidicem buluşma Noktasına böyle tamam demi
-----------------------------hocam bulusma yarin farkındasın dimi :|
-
Hey Allahım ya :d ulan Bende Bugün Sanıordum Çıkıp Gidicekdim şimdi :D Tek başıma sap sap orda bekle D:
-
Kazekage bunu yazdı:
Hey Allahım ya :d ulan Bende Bugün Sanıordum Çıkıp Gidicekdim şimdi :D Tek başıma sap sap orda bekle D:
-----------------------------ciddi değilsin dimi :|
-
Yasin Ruh Halime Göre Gelebilirim.
-
HeyQirs bunu yazdı:
Yasin Ruh Halime Göre Gelebilirim.
-----------------------------bunda da hayat belirtisi var :D
-
arkadaşlar benim bi işim cıktı malesef gelemicem. size iyi eğlenceler :|
-
Kazekage bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
hay aq...Eskişehir buluşmasında Eskişehirde değildim, şimdi avcılar buluşmasında (beylikdüzündeyim) maalesef katılamayacağım.Nasıl iş bu böyle :/
iyi eğlenceler size.
-----------------------------hocam beylik düzünden gelebilirsin ne demek istedini anlamadım ama ordan gelicek 3 4 mürid var
-----------------------------abicim iki adımda burdna, bulgaristana gidiceem 1 aylığına.MAalesef ondan gelemeyeceğim.
-
Beyler bayanlar bir tanıdık vefat etti. Cenazesi yarınmış. Ben gelemiyorum. Kusura bakmayınız
-
konpi bunu yazdı:
Beyler bayanlar bir tanıdık vefat etti. Cenazesi yarınmış. Ben gelemiyorum. Kusura bakmayınız
-----------------------------Allah rahmet eylesin.