TBT Istanbul - Bulusmasi
-
Ben gelemeyenzi :) 12 de gidiliyormuş çekimlere :)
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Konunun ba$lığına ne oldu ya :|
bizim tornavidaya dedim genel'den şunu acıkkapılara taşı diye :) Adam taşırken konu başlıgınıda götürmüş :)
acık kapılar modundan rica edelimde konunun başlıgını düzeltsin -
Cok ozur dileyerek,izmirdeki islerimin muhalefetinden dolayi yarin saat 10 da donus yoluna cikmak mecburiyetindeyim.kaptan kardesime tesekkur ederim.beni gormeye geldigi icin.tekrar ozur dileyerek sizlere tesekkur ederim.
-
Bu kazıkını hiç unutmucaz :| seni görmek istiodum böhü . neyse ba$ka sefere artıkın. hiç değilse senn sayende topla$caz yarın xD hadi hayırlı yolculuklar
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Bu kazıkını hiç unutmucaz :| seni görmek istiodum böhü . neyse ba$ka sefere artıkın. hiç değilse senn sayende topla$caz yarın xD hadi hayırlı yolculuklar
exca katılmamak elde değil :) Nese Hayırlı yolculuklar ne diy€Lim... -
Nurky bunu yazdı:
ExcaliburTBT bunu yazdı:
exca katılmamak elde değil :) Nese Hayırlı yolculuklar ne diy€Lim...
-----------------------------otobüsnn lastiğine çivi girsin yada uçakla gidiyosan yolculuk esnasında bişi olmasın limanda rötar yapsın izmire tren varmı bilmiyom -yok galiba- ona bişi demicem bu kadar kötü niyetlerim gerçek olması dileğiyle
bide eklemeden olmaz hayırlı yolculuklar :D
-
Neyse amele iki gitti yerine pit10din gelio ja xD sayıda azalma olmadı.
-
birbirinizi çok mu seviyonuz olm? son 1 ayda 7-8 kere buluştunuz aq :)
izmirdeki yavşolara diyorum yok abi daha yeni buluştuk falan diyolar isminin başharfi atzhiki. :D
neyse lan iyi gömüşmeler size :| -
gelmiorum aq
IRF ( ibne irfan ) satış koydu yine bana gelmiorum bende tek gelmem banane !
hade eywallah :)
-
gusul abdesti alıp gelirsen geleceğim qambler. erkek adama yakışmıyor cünüp gezmek. !
edit: saat 4 yarın birde mesai zorlaştı k.bakmayın