TBT İstanbul - Taksim Bulu$Masi - 27.01.2008
-
onuralp bunu yazdı:
-----------------------------Bn taksime 15 dk gecikmeyle gelebilicem o vakitte sizi orda bulamazsam ulaşmam için bana öm den bi numara bırakın ?
Veya ilk gidiceğiniz yeri söyleyin?
-----------------------------arkadaşım bak şim buluşmayı exca p.ç düzenliyor adam geçen bir buluşma ayarladı 2de dedi adam 3.5 ta geldi umarım anlamışsındır yani siz bu buluşmayı en azından 2 gibi görün fazla kasmayın :D
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------
onuralp bunu yazdı:
-----------------------------Bn taksime 15 dk gecikmeyle gelebilicem o vakitte sizi orda bulamazsam ulaşmam için bana öm den bi numara bırakın ?
Veya ilk gidiceğiniz yeri söyleyin?
-----------------------------arkadaşım bak şim buluşmayı exca p.ç düzenliyor adam geçen bir buluşma ayarladı 2de dedi adam 3.5 ta geldi umarım anlamışsındır yani siz bu buluşmayı en azından 2 gibi görün fazla kasmayın :D
-----------------------------zaten hakkında ii şeler sölenmio :D:D adam kendisi bile dio satı$calibur die :D satmadıı adam yok die duydum ben :D nese gidelim görelim :D:D
-
abi mümkünse fazla geç kalmayın ben alanyadan kalkıp geliyorum :D hepinizi görmek için ayarladık zaten bu bulusmayı beni esiklerden bilen bilir :D güzel bi kaynasalım işte :s..
-
fikocum sen dert etme bee o kucaktan kucaga gezen murid yerine aldık seny işe hatta bu siteye üye olarak kullanım sözleşmesinide kabul ettin xD
-
qaMbLer bunu yazdı:
fikocum sen dert etme bee o kucaktan kucaga gezen murid yerine aldık seny işe hatta bu siteye üye olarak kullanım sözleşmesinide kabul ettin xD
-----------------------------ben almiim :D önümde uzun yıllar var :D mutlu ölmek istiorm :D:D kötü emellerinize alet etmein lan beni :| :D
-
fikret goptan beraber gidelim bende geliorum aq:) özel bilgileri pm aracılığı ile gonderiorum..exca yaz benide
-
fivestar bunu yazdı:
Cok beleşcisiniz be kardeşim :P Alman usulu yapın
-----------------------------yokbe hacı maksat makara olsun :)
-
chaoser kardes nereden gıtceksin sen simdı kocamustafapasa danmı yoksa baska bı yerdenmı?
-
belli değil yarın karar verecem :D
-
Gaziosmanpaşa'dan baya kişi var anlaşılan :)