TBT İstanbul Bulu$Ması (09.09.2007)
-
iskoyuda aradık
:D:D
eüzk isko
orda en çoook and, emirreis,fistandantilus, abileri tanıdığıma çook sevindim dim :D
inş kedndilerini daha çook tanırım tanımak isterim
--
edit
bakın şurası holyone nın evi :D:D:D
fistandantilus tebrik etttim nasııı yediiinizz
ülenn bide kanabak ın adıçıktı 9 a inmez 8 e
-
herşey cok güzeldi yaa :C
simit cafe de exca cekti benim masrafları jaaaa :C
-
o kadar resim cekindik koya koya iki resimmi koydunuz :)
bulusma guzeldi, bu arada hesabi odemeden kacanlari tespit edip nickinin altina borclu uye yazilacaktir,
nargileden sonra isim cikmasaydi super olacakti. o kadar adamla tanismis olduk.
bu arada bana gore bulusmaya damgasini vuran sarper di. adamimsin sarper adminlik bolumunde oylamaya sunacagim admin yapamazsam seni en azindan modluk ayarliyacagim t.ssakli bir bolumde
emirreis ile tanismis oldum, codemasterla tanismis oldum, gambler ile onca zaman konustuk tanismis oldum (adam tas firin erkegi hipne diyen kendine baksin), azrail baba baskoseye oturmustu baba gibi yakisir, nurky cd-dvd istemedi hastaydi galiba :)
ve onunden gectigim kafeyi tarif edemeyip beni anasinin nikahinda bekletip tekrar geri getiren o telefondaki arkadasin gozunden opuyorum sayende yuruyus yapmis oldum.
toplu resim cekinmistik onu niye koymuyorsunuz, onu da koyun nickleri yazin cogunun yuzunu unuttum valla
-
Under abü itiraf ediorum nargileyi kitleyen bendim :| :D Olay şöle oldu ben söledim herkes otlandı nargilemden sonra ben colaların parasını verdim nurkann falan 10 ytl bozuk verdim olay kapandı sonra nargile bana kaldı 1oo ytl verdim adam bozuk yokmu dedi yok dedim :D yani sana 10 ytl borcum vare :D dierlerini bilmiom :F
-
eywallah andır amca =)
bu arada exca nın nargileden de ben otlandım :C
excaya nargile kafa yaptı =) gözlerinden yaş geldi adamın =)
benm ilk içişimdi :D bi sik olmadı amk =)
bu arada sarpere Amerikan Güreşinde ki gibi yaptık :D ayaklardan tutup taşşakları ağaca vurduk jajajajjaja :C
-
ya andır amca sende çektin bitane onu koysana :D
ya emirreis abiye dedim akşam uploadn ederim şimdi eğitimdeyim dedi :D
-
Güzele benziyo amk :) kim bilir ne kadar cok eglenmişsinidir :D
qamblere kim o ayagı kaydıysa helal olsun :P
Bide toplu cekildiğiniz bi resim yokmu amk hiçbirinizin ismi yamıyo:( -
gercekten cok guzeldi, erken ayrılmam gerekti ama en azında muritlerle tanısmıs oldum :) under abi, kkanabak, fistan, andy, aqmbler, chaoser, durqrimast,i ugur, emirreis, sarper, yunusemre, fistan, nurky, samurai(tam sseedemedik ama olsun :D) herkese tskler. bu arada resimleri beklioruz :P
-
andır amca cafede çekmişdin bitane koyda millet baksın canım :D
-
kaan resimleri istiyooooorum !! cok guzeldi walla herseyi yaptiniz bi uzun essek oynamadiniz a.m.q