Tbt Neden Bu İskoyu Sevmiyor
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------Sencer bunu yazdı:
-----------------------------
Telefonla işletilme videosu vardı da bulamadım.Baya yardırıyorlardı.
-----------------------------youtubeda kaptan işletiyordu :))
Silinmiş galiba hacı bulamadım :| -
TBT değil bütün hack ile uğraşanlar sevmez kendisini.Tabii arada hayranı olanlarda vardır.
Benim sevmeme nedenim zehir gibi aklıyla sanal ortamın altını üstüne getiren hackerler varken isko lamerinin Türkiye'nin en iyisi olarak gösterilmesidir.Onun çektiği videoları izledim yeminle hackten soğudum :| -
Sencer bunu yazdı:
Mylitta bunu yazdı:
Sencer bunu yazdı:
Telefonla işletilme videosu vardı da bulamadım.Baya yardırıyorlardı.
-----------------------------youtubeda kaptan işletiyordu :))
Silinmiş galiba hacı bulamadım :|
-----------------------------Şeyi diyorsun değil mi hacı
İsko bana hek öğret :)))))
-
Kimdir nedir bilemiyorum ama 72 sülalesine küfür yedirmiş biri olduğu kesin :| Şimdiden sevmedim yani.
-
bir zamanlar Tbt uyesi idi.
birkac sitenin acigini buldugunu idda etmis birseyler gostermeye calisirken
sorulanlara cevap veremeyerek g.te gelmis tasi taragi toplayarak kacmisti.
-
seviyorum ben isko yu
onun gibiler olmasa lamerligin ezikligin ne anlama geldigini kimse bilmeyecekti.
-
200-300 bin tane siteyi hacklemeyi marifet bilip ben kralım ben allahım ben peygamberim edaları ile dolaşması yüzünden sevmiyorum ben. yaptığı çok zor birşey ya..
herkesin sikinin kalınlığı kendine.
-
easy4me bunu yazdı:
Kimdir nedir bilemiyorum ama 72 sülalesine küfür yedirmiş biri olduğu kesin :| Şimdiden sevmedim yani.
----------------------------- -
ilginç :D
-
Lamer oluşundan xD
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Sene 2006, o zamanlar bende pek tanımıyordum. msnde tbt dan 10-15 kişi grup yapıyoruz, holyone ile isko yu da gruba dahil ettiler. Holy sadece dinliyor, o sadece hakaret edip, tahdit etmeye başladı ve küfür etmeye başladı. Biz sadece normal bir şekilde konusurken. Kendi düşüncelerini bile hakaret etmeden ifade edemeyen, insanlara dos saldırısı yapıp ben hackerim diyebilecek kadar ezik, sistem ve güvenlik konusunda bilgisi olmadığı halde hacker yapacam sizi diye sabi sübyanın parasını alıp bir şey öğretmeyecek kadar adi bir insandır.
En önemli nedeni ise, bizim sitede paylaştığımız cebit fotolarını, kendi sitesine koyup, bu o.çlarını deşifre ettik diye konu açabilecek kadar o.ç nun önde gideni...
Yeter mi ?
-----------------------------...............