folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder TBT Olarak Adana"Da Buluşacaz !! [Real_Kurd]

TBT Olarak Adana"Da Buluşacaz !! [Real_Kurd]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    ladybey le anlaşmıştık ya lan:D
    bende geliom:D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    A.q Bi alanya meselesidir kotpu gidiyor kac saatse kac saat yeter allahını...Neyse bakın bugun bizimkiler mersine gidior ben gelmek icin ekiyorum yarın ogleden sonra gidecem ben mersine bu buluşma ne zaman a.q???? Zaman verin mekan verin sotacam bak aksama kadar cevap alamazsam ben atlar giderim mersiine bugun...

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Compu şimdi kalbimi kırdın eleman dediğin kişi benim :(

Herkese ayın 21-22 dedik bi kürdoya demeyi unuttuk oda amk a.m biti gibi zıpladı geldi.

Ben bu gün yokum zaten yarın adanaya geliriz Cmartesi bulusur kaynasırız bi yerde.

Kürdoda mersine varmıstır zaten :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Dalanizi zikim yav...hacilar ben bugun gidecektim erteledim bakin yarin oglene dogru gidecem zabanan falan 10-11 arasi bir yer netlestirin soyle 1saat goruselim hic yoktan...amk 22-23 gibi gelseydiniz 2-3 gun bende kalirdik manyak tasak gecerdi kurdo amk senin dagittin ortaligi kurd inadi iste:) dayanamadi...zaten a4 ile kurdo arasinda ask var amk adamlar asik birbirine...yarin net bir yer belirleyin saat belirleyin ona gore damlarim ayak ustu :) ogleni gecmesin gidecem cunku otobus kacar :)...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Bende bilmiyom amk herseyi 21-22 ayarlamıstım kürdo züktü attı bizi hersey üst üste binde bakalım ne olacak 1 saat için adanaya mı gelece sen buraya gel :)

Akşam bi msn toplantısı yapalım

hatta ne güzel havuz mavuz ayarladık vutkubaylkada konustum çok manyak olacaktı ama ne yapalım kaderimizde buda varmış :P

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    Ben derim ki sabah 10 da kazım büfenin karşısında bi simitci acıldı orada bulusak bide kahvaltı yapalım.Hem ucuz hem kliması var hemde tren istasyonuna yakın yani ben öyle düşündüm ordan sonrada yaparız bişiler konuşuurz orada???Ben a4 e pm attım ama cevap yok..bi aksam onunla irtibata gecersem tam net bi yer solerz..

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Tamam vutkubay o uyar bak gerci kazim bufe dedinmi deca ile tikky dovme hayalimiz geliyor aklima paso tikky mekani orasi :)...sabah 10 o dedigin yerde olur bak.. a4 ile kurdo mersinde surtuyor simdi :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Hacılar real yanımda şu an, biz yarın saat 9 - 9:30 gibi adanada olacaz, tren garında buluşalım. Compü sen bizi al hacı.. O kadar ektin şimdi bari ekme.. O vaad ettiğin parçaları da getirebilirsen çok güzel olur :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    mersin kapı şen olur lan :D pardon lan o mardindi neyse

şu anda a4techin evdeyim laptop getirdi emanet ondan yaziom mersin güzel nemini siktimin şehri :D neyse yarın a4techin dediği saatte adanadayız compü bizi gelip alır. gelip almazsa ot gibi orda kalırız siki tutarız yane :D neise ben bir tarikat mürüdüyle aynı evde olmanın heyecanından afalladım :D laptop felan linux sinerji yarattık hadi gömdüm yarın gelicem deyipte gelmeyenin a.q. :D gelenlerin a.q.caz zaten o ayrı mevzu

kendinize ayığ olunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    hp aqyum senn ulen gecen sefer ayarliim diene kadar dotum ayrıldıydı hp piçi kesink gelecem dedıydı kımse gelmedıydı aq adanada olsam kesın gelirdimde bn de busefer marastasyım ayrıca hp yalan soyluo gelmez o serefsiz

çocuktum,büyüdüm
Toplam Hit: 5777 Toplam Mesaj: 47