folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tbt Olarak Sizce Hangi İnternet Tarayıcısı ??

Tbt Olarak Sizce Hangi İnternet Tarayıcısı ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    öncelikle benim görüşlerimi paylaşıyorum

1 internet explorer

dünya üzerinde en fazla kullanılan hepimizin bildiği windows tarafından yapılan bu tarayıcı bana kalırsa hız konusunda çok yavaş bu büyük bir eksiği ve de yıllar boyu bill abimiz bu konu üzrine pek düşmedi ilgilenmedi ama hafif hafif canlılıklar görülüyor tasarımı ara yüzü ... güzel sayılır ayrıca siteler genelde hatta genel demek yanlış olabilir büyük çoğunlukla buna göre hazırlanıyor olması büyük avantaj neden derseniz bu yazıyı şu an operadan yazıyorum ve canım epey sıkıldı Karizmatik Metin Editörünü Kullanmak Istiyorum a tıkladım ve yazıyı yazıyorum mesela altı çizgili ve de italiğe tıkladığım zaman üzerine tıkladığım zaman işaretlendimi işaretlenmedimi belli olmuyor ayrıca Konu Başlığı: ve de Konu İçeriği:  normalin biraz daha altında görsellik olarak berbat duruyor

2 mozilla firefox
    şüphesiz ie nin gözünü korkutan ve genelllikle kullanıcılarının en iyi tarayıcı olarak gösterdiği bu tarayıcıyıda kullanıyorum şahsen avantajları ie ye göre çok daha hızlı olması ve kullanıcıları tarafından geliştirilebilmesi kesinlikle hoş bir durum mesela destek bölümüne girdiğimde ingilizce yazılar falan filan çıktı karşıma allah ne yapacağız ingilizce berbat derken aklıma şu geldi yani işe yarayacağını sanmıyordum ama madem girdik deneyelim dedim it is very important this language is turkish :D böyle yazdım ve de tüm aqnlatmak istediklerimi türkçe yazdım ve sorun olarak gördüğüm şeyleriş aktardım ve mail adresımı vererek sorun hakkında cevap talebinde bulundum ve yaklaşık 2 hafta içerisinde cevap maili elime ulaştı bol eklentiye sahip olması zaten bu tarayıcının extra özellikleri youtube ve facebook gibi sitelere türkçe girmek isterseniz mesela mozillaya ekleyeceğiniz ufak tefek eklentiler ile bunları başarabilirsiniz son olarak unuttuğum bir hususta kötü bir özelliğide çok fazla ram yemesi dip not olarak düşeyim

3 opera
    hız konusunda genel kanı her ne kadar firefox üzrinde olsa bile kesinlikle buna katılmıyorum 10 tane sekmeden sonra en yüksek performans bu üç tarayıcı içerisinde kesınlıkle bunda olduğu görüşündeyim en büyük extrası bu bence zaten yapıldığı zamanda reklamları ve hewdefleri en hızlı tarayıcı olmaktı eksik yanları ise ie yi anlatırken bahsettiğim gibi butonlara tukladığım zamanlar her zaman olmamakla birlikte bazen bu tarz hatalar oluyor ve de tasarımı bunun için yapılan site neredeyse hiç yok ve de teknik destek diye birşey yok gibi çoğu forumda sallayıpta bununla ilgili kimse konu açmıyor ayrıca türkçe siteside berbat bir durumda google de aradığımız zaman sonuçlarda çıkıyor ama tükrkçe karakter sorunları var opera yazacağına op1/4a gibi birşey yazıyor hadi onu geçtim forumu berbat bir soru sordunuz mu yaklaşık  5 6 haftaya şanslıysanız cevap alabilirsiniz http://my.opera.com/turkish/forums/forum.dml?id=84 inanmayan arkadaşlar deneyebilir ....

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

IE'dan şaşmak yok, yola devam :|

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    firefoxu eskiden ne severdim ne kullanırdım nede tavsiye edenleri takardım lakin insan kullanınca anlıyormuş tek kelime ile firefox. çünki i.e de boş sayfayı about:blank yani açması 1 dk alıyo lanet olsun öle tarayıcıya bide hata raporu çktımı b.k varmış gibi tüm sayfaları yok ediyor. firefox oturum kurtarıcısı zaten tavladı beni hemen ve çok hafif süper tam benlik. Lakin bazı script site vs açmıyor hata veriyor. Bazı sitelerde sorun yaşıyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    ByALeX bunu yazdı:
    -----------------------------

IE'dan şaşmak yok, yola devam :|

şahsen ie kullanacağımı sanmıyorum artık çok yavaş cidden operada gittikçe daha fazla canımı 

sıkıyor herşey de hız değil ki kardeşim yine firefox yolu gözüküyor bana şahsen 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    en güzel imza benimkisi :)

Senin imzada amma hit yaptı hea

cevap: mozilla

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus_89
    yunus_89's avatar
    Erkek
    tabiki firefox
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

firefox diyen arkadaşlar şeyi sorcam bıktım operadan yenıden fırefoxa geçtim ama cevap atınca sitenin

dini kaymış olarak çıkıyor karşıma sola yatık duruyo yazılar sızde de öle sorun var mı ben  Mozilla Firefox 3 Beta 4 kullanıyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    en güzel imza benimkisi :)

evet :P

taratıcı olarak Firefox alayına yeter...

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    FireFox Rulz...

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    en güzel imza alperin imzası
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj