Tbt Oyun İnceleme Takımı Kuruluyor
-
Ben bizim Atom'da iki yıl beta tester olarak çalıştım, faydam olabilir diye düşünüyorum.
-
izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------Ben bizim Atom'da iki yıl beta tester olarak çalıştım, faydam olabilir diye düşünüyorum.
-----------------------------her türlü yardıma ihtiyac vardır :)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Bunun yerine en basit konu bile olsa, video anlatımlı herhangi bir ders ekleseniz hem döküman arşivimiz çoğalık hemde millet ufaktan bişi öğrenir..
tavsiyem bu yönde..
-----------------------------aynı fikirdeyim.
oyun incelemeleri icin zaten merlinin kazanı trgamer donanımhaber filan var. enerjimizi bu konuda harcamamalıyız bence :|
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Bunun yerine en basit konu bile olsa, video anlatımlı herhangi bir ders ekleseniz hem döküman arşivimiz çoğalık hemde millet ufaktan bişi öğrenir..
tavsiyem bu yönde..
oyun incelemeleri icin zaten merlinin kazanı trgamer donanımhaber filan var. enerjimizi bu konuda harcamamalıyız bence :|
-----------------------------tüm fikirlere açıgız hep birlikde yapıcaz cünkü:)
-
Laptop testlerinede benim canavar ile katılmak isterim :)
İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
İşlemci Hızı 2.66GHz Turbo İle 3.33GHz
İşlemci Numarası 560M
İşlemci Ön Bellek 3 MB
Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
Hafıza (RAM) Tipi DDR3
Sabit Disk Kapasitesi 500 GB
İşlemci Markası INTEL
Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
VGA Chipset Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli GT330M -
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------Laptop testlerinede benim canavar ile katılmak isterim :)
İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
İşlemci Hızı 2.66GHz Turbo İle 3.33GHz
İşlemci Numarası 560M
İşlemci Ön Bellek 3 MB
Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
Hafıza (RAM) Tipi DDR3
Sabit Disk Kapasitesi 500 GB
İşlemci Markası INTEL
Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
VGA Chipset Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli GT330M
-----------------------------ne zaman yazıcan die bekliyordum bende :)
-
İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i7 İşlemci Numarası 2670QM İşlemci Hızı 2.2 GHz Ön Bellek 6 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB Sabit Disk Kapasitesi 750 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 2 GB VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT540M Bende benim ufaklıkla laptop testlerine katılırım -
Pi'sim uçmasaydı cheating'de de ben olurdum ama işte. :) Sadece trainer.
-
after effect den anlayan mürit aranıyor ekibe :D
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------iLLuMiNaTi bunu yazdı:
tavsiyem bu yönde..
-----------------------------