TBT Özel Hosting Kampanyası Ve Stoklarla Sınırlı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Buzul benim senden host almam için diğerlerinde olmayan tek şeyi söyle?

:P

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

Buzul benim senden host almam için diğerlerinde olmayan tek şeyi söyle?

:P

tabi bunu sunucumun ipinden bak domainlerin listesini al host alanlara sor bence bana değil :)

ama basit bir nedeninin söyleyim :) senin gibi geçiçi yapmıyorum bu işi 4 yıl önce satıyordum halen stıyorum al sana bir sebep.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    edit: fazla kızdırmayam yeter bukadar :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    edit: fazla kızdırmayam yeter bukadar :)
    ----------------------------

yok kızmam istediğini sorabilir cevabınıda alabilirsin hacı niye kızayım ? yapım itibari ile gayet soğukanlıyım bu tür şeylere falan kızmam.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Aynı kampanya asp içinde yapılmıştır 2.mesajdadır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    :Dhost konularında ikisi hep tartışır zaten :D buzul kişiye ozel farklar yapoarmısın mesela ben php host için 5gb deilde otuz gb olsa fiyat ne kadar artar? birde makinanın özellikleri nedir?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Arlong bunu yazdı:
    :Dhost konularında ikisi hep tartışır zaten :D buzul kişiye ozel farklar yapoarmısın mesela ben php host için 5gb deilde otuz gb olsa fiyat ne kadar artar? birde makinanın özellikleri nedir?
    trafikte yaparım ama diğer özelliklerde yapamam hacı msn ekle görüşelim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

geçen sene elemanın biri konu açmıştı sitem 1 haftadır kapalı nerde bu buzul diye..

bu serverlar o serverlar mı ?

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    snnyk bunu yazdı:

geçen sene elemanın biri konu açmıştı sitem 1 haftadır kapalı nerde bu buzul diye..

bu serverlar o serverlar mı ?

unutmadınızmı :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    o eleman sunucuya saldırmaya çalışıyorsa antivirüslerde bas bas bağırıyorsa x hostundan saldırı geliyor diye tabiki kapanır. o sunucu asp sunucumdu bir ara sorun olmuştu yaklaşık 2 hafta sitelere erişimde bazı zorluklar çıkmıştı o günden beri hiçbir sıkıntı yok ayrıca o sunucu bu sunucu değil o sunucu windows sunucuydu bu verdiğim linux sunucu alttaki asp olanda farklı bir sunucum yani şuanda verdiğim sunucularda 1 tane bile problem yaşanmadı sorun yaşanan sunucudaki hatada tespit edildi düzeltildi zaten. bu arada alper senin sunucularına ne oldu hacı bende onu merak ettim ve çalıştığın firmanın adı ne ? 800 referansı varsa mutlaka bildiğim bir firmadır.

Toplam Hit: 5181 Toplam Mesaj: 22