TBT Özel Hosting Kampanyası Ve Stoklarla Sınırlı...
-
Buzul benim senden host almam için diğerlerinde olmayan tek şeyi söyle?
:P
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Buzul benim senden host almam için diğerlerinde olmayan tek şeyi söyle?
:P
-----------------------------
tabi bunu sunucumun ipinden bak domainlerin listesini al host alanlara sor bence bana değil :)ama basit bir nedeninin söyleyim :) senin gibi geçiçi yapmıyorum bu işi 4 yıl önce satıyordum halen stıyorum al sana bir sebep.
-
edit: fazla kızdırmayam yeter bukadar :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
edit: fazla kızdırmayam yeter bukadar :)
----------------------------yok kızmam istediğini sorabilir cevabınıda alabilirsin hacı niye kızayım ? yapım itibari ile gayet soğukanlıyım bu tür şeylere falan kızmam.
-
Aynı kampanya asp içinde yapılmıştır 2.mesajdadır.
-
:Dhost konularında ikisi hep tartışır zaten :D buzul kişiye ozel farklar yapoarmısın mesela ben php host için 5gb deilde otuz gb olsa fiyat ne kadar artar? birde makinanın özellikleri nedir?
-
Arlong bunu yazdı:
:Dhost konularında ikisi hep tartışır zaten :D buzul kişiye ozel farklar yapoarmısın mesela ben php host için 5gb deilde otuz gb olsa fiyat ne kadar artar? birde makinanın özellikleri nedir?
trafikte yaparım ama diğer özelliklerde yapamam hacı msn ekle görüşelim. -
geçen sene elemanın biri konu açmıştı sitem 1 haftadır kapalı nerde bu buzul diye..
bu serverlar o serverlar mı ?
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------geçen sene elemanın biri konu açmıştı sitem 1 haftadır kapalı nerde bu buzul diye..
bu serverlar o serverlar mı ?
unutmadınızmı :)
-
o eleman sunucuya saldırmaya çalışıyorsa antivirüslerde bas bas bağırıyorsa x hostundan saldırı geliyor diye tabiki kapanır. o sunucu asp sunucumdu bir ara sorun olmuştu yaklaşık 2 hafta sitelere erişimde bazı zorluklar çıkmıştı o günden beri hiçbir sıkıntı yok ayrıca o sunucu bu sunucu değil o sunucu windows sunucuydu bu verdiğim linux sunucu alttaki asp olanda farklı bir sunucum yani şuanda verdiğim sunucularda 1 tane bile problem yaşanmadı sorun yaşanan sunucudaki hatada tespit edildi düzeltildi zaten. bu arada alper senin sunucularına ne oldu hacı bende onu merak ettim ve çalıştığın firmanın adı ne ? 800 referansı varsa mutlaka bildiğim bir firmadır.