Tbt Sofya Buluşması
-
haydi gençler bu hafta sonu sofyada buluşalım irtibat tel 0894975938
vitoşa bulvarı civarında buluşabiliriz
yemek yeriz , kızlara laf atarız , alkolun dibine vururuz , BTK sana kafam girsin yaparız :D diskoya bile gideriz
varmı gelen ?
gün ve saate birlikte karar verelim..
-
gün ve saat
-
Hocam ankara-sofya kac saat vize fln?
-
sofya nerde amk ?
edit : taaa ebesininn mındaymış...
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------sofya nerde amk ?
edit : taaa ebesininn mındaymış...
-----------------------------iranın başkenti :p
-
o nasl bir numaradır ilk aklıma gelen :D yabancı uyruklu :W faişe numarası sandım hocam sofya ne bu arada :D
-
Balkanrail yapasım var hocam bu aralar. Kısmet olursa ararım seni 2 3 gün Bulgaristan'da takılmak istiyorum. Selamlar.
-
bu arada daha sonra buluşmak isteyen arkadaşlara ithafen sadece 1 hafta sofyadayım onumuzdeki bir hafta boyunca buluşabiliriz illa hafta sonu olmak zoruna değil ama şimdi sizin okulunuz felan vardır ondan dedim :D
-
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------o nasl bir numaradır ilk aklıma gelen :D yabancı uyruklu :W faişe numarası sandım hocam sofya ne bu arada :D
-----------------------------turkleri rahatsız eden fahişe numaralarınıda bu başlık altında toplayalım buluşma esnasında ararız geyik yaparız belkide bişiler düşürürüz :D
-
aLsanCaK bunu yazdı:
-----------------------------MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------o nasl bir numaradır ilk aklıma gelen :D yabancı uyruklu :W faişe numarası sandım hocam sofya ne bu arada :D
-----------------------------turkleri rahatsız eden fahişe numaralarınıda bu başlık altında toplayalım buluşma esnasında ararız geyik yaparız belkide bişiler düşürürüz :D
-----------------------------hocam ne adamsın :D:D:Dd
-
plovdivde olsa katilirdim :D aslinda isim gucum yok gelebilirdimde tamamen duygusal sorunlar nedeni ile gelemicem :D