TBT Taşınabilir Isletim Sistemi
-
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------Bauer bunu yazdı:
-----------------------------
içinde veriler olan bir usb belleğe atsak sorun olur mu? yani illa bunun için boş bir usb belleğe mi atmamız gerekiyor? Artı, hiç bilgim olmadığı için, Linux tabanlı falan demişsin de, XP / Win7 yüklü PC'lerde çalıştırılmak için sanırım? Yoksa, sistemin de Linux olması mı gerekiyor?
-----------------------------Bende Bu Soruya Cevap Arıyorum Yukledim Flası Açtım Bomboş Ama 500 mb Alan Kullanıyor XP de olmuyormu
-----------------------------@Bauer içinde veri olan bir belleğe kurup denemedim hep formatlayıp kullandım.ama mbr kaydından sonra pek sorun olacağını sanmıyorum. ama şuan elimdeki 8gb bellekte işletim sistemi + verilerim var ve sorun yok. herhangi bir işletim sistemine programa linux'a windows'a vs. hiç brşeye gereksinim duymuyor hocam. kendi içinde bir işletim sistemi yani xp kurulu bilgisayardada çalışır linux'da (çalışır derken bunlarla bi alakası olmuyor zaten bu sistemin)
@BlacKShelD dosyalar karışmasın diye gizledim hocam :) yoksa içindeler yani sorun yok :) -
Teşekkürler, açıklayıcı bilgin için.
-
kardeşim çok güzel olmuş eline saglık arkadaşın laptopta deniyorum şimdi. windows'dan daha hızlı yükleniyor la :)
-
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim çok güzel olmuş eline saglık arkadaşın laptopta deniyorum şimdi. windows'dan daha hızlı yükleniyor la :)
-----------------------------eyvallah hacım saolasın :D
evet windowstan daha hızlı hazır hale geliyo :D
güle güle kullan :) -
Ellerine sağlık, işime yarayacaktır.
-
milletin bilgisayarındaki işletim sistemini kullanmaktansa, bu daha iyidir. ellerine sağlık hoca...
-
çizik
-
Emeğine sağlık hocam güzel bir çalışmaya benziyor; indiriyorum hemen işime yarayacaktır mutlaka.
-
Güzel paylaşım teşekkürler...
-
hocam süper çok güzel.. ama wirelesste sorunum var çözüm var mı