TBT Wallpaper :)
-
-
kötü olmuusa bile yüzüme vurmayın :P
-
ellerin dert görmesin. masaüstü arkaplanıo yaptım :D
-
hocam...ii olmus guzel olmus hoş olmuş ama "delikanlı of the web" ne ya ? :):):):)
-
aga daha önce verilen wallpaperlere baktım acıkcası aklıma yazacak bişi gelmemişti ordan esinlendim biraaz :)
-
Çok hoş görünüyor ama biraz daha bakarsam gözlerim bozulacak :| Gözlerimi ağrıttı yinede emeğine sağlık
-
hocam iyi hos da wallpaper dedigin biraz da sade olucak. guzel calısma olmus yine. ama biraz daha sade olsa sekil olacak.
-
deli kanlı of the web biraz kroca olmuş(biraz dediğime bakmasenyarı kro şekli olmuş) yani o olmasay bir kroluk alıp götürmezdi wallpaperı
(alıştıra alıştıra denedim he sana kro demedim wallpaperın hepsinede sözüm yokta şu delikanlı olayına dedim :P)
-
finaa deel daha iyisini yapacak Cevher var kanaatimce. ;)
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------deli kanlı of the web biraz kroca olmuş(biraz dediğime bakmasenyarı kro şekli olmuş) yani o olmasay bir kroluk alıp götürmezdi wallpaperı
(alıştıra alıştıra denedim he sana kro demedim wallpaperın hepsinede sözüm yokta şu delikanlı olayına dedim :P)
-----------------------------
yorumun için tşk ederim ama söyledigim gibi yazacak baska bi slogan bulamadım ve daha önce verilen wallpaperlerde yazan sloganlardan birisini yazmak istedim bu yazıda bana biraz hos geldi acıkcası kroluk oldugunu sanmıyorum eger Tahribat.com u iyi tanıdıysan bunun bi kroluk olmadıgını anlamış olman gerekirdi. -
hoca cok göz yoruyor keske twirl kullanmasaydın da , düz kalsaydı :)
ama yinede eline sağLık :)
Toplam Hit: 2368 Toplam Mesaj: 16