Tbt Ye Bi Soru
-
merak
-
kardes korkma bi yeri havaya ucurmucaz sitede silah bomba vs. meraklısı cok o yüzden cok konu acılıo alısırsın merak etme :) ama yarın öbür gün savas cıktığında tbt den bildiğimiz bilgileri kullanırız belki :O
-
harbi tbt bu ulkenın kaderini değiştircek :D bu tarifler bosuna değil kardeşim demi :D
-
ercan10 bunu yazdı:
-----------------------------Martech bunu yazdı:
-----------------------------
kardes bıras takıl sende alısırsın:D cok meraklı var bomba vs kımyasallar ile:D
-----------------------------kardeş bu bomba denilen şey genelde insan oldurmek icin kullanılıyor
-----------------------------burdaki tarifleri kullanarak adam öldürecek adamın bu siteden faydalanarak o işi yapacagını hiç sanmıyorum bence seninki birz hayal gücü
-
Ya sitenin ismi tahribat,
Amac psikopat kişilikleri tedavi etmek :D
Yani terorist toplamıyoruz burada, kücük caplı piçlik yönetim merkezi olarak lanse edebiliriz siteyi :)
-
ben bu tur konuların sakıncalı olcagına inanıyorum yinede siz bilirsiniz
-
Hacı yasaklansa ne olacak ki, eğer ki olayın terör boyutundan bahsediyorsan merak etme onların burada yazılan şeylere ihtiyacı yok, Amerika sağolsun yolluyor onlara. Yapılan şeyler ufak çaplı yada orta çaplı şeyler, büyük bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
-
Yardım yok,az çok kişinin bu konuda bilgisi var ve yardımsever olduklarından yardım ediyorlar :) bazıları anormal ya da psikopat olabilir ama temiz insanlardır ;):)
-
hoca biz bi tarikatız. burada bize bomba yapımını öğretiyorlar başta rene olmak üzere hocalarımız var. derslerimizi alıyoz sonra el-kaide gibi saldırıyoz
-
bu arkadaş biraz çekingen ama beynini yıkamak gerek :D vallahi hocam ben can sıkıntısına uğraşıyom ara sıra balık felan tutyoz barajda ondan patlayıcı felan kullanıyorum...bunun gibi ben daha çok zamanlayıcı hayranıyım hocalar bomba yapar bende zamanlayıcı böyle geçinip gideriz...elemanın gözünü iyice korkuttuk a.q biri tarikat diyo biri bomba diyo allah kolaylık versin 2-3 güne kalmaz bana da öğretin dersin ....
Toplam Hit: 4539 Toplam Mesaj: 34