Tbt Ye Bi Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

merak

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    kardes korkma bi yeri havaya ucurmucaz sitede silah bomba vs. meraklısı cok o yüzden cok konu acılıo alısırsın merak etme :) ama yarın öbür gün savas cıktığında tbt den bildiğimiz bilgileri kullanırız belki :O

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    harbi tbt bu ulkenın kaderini değiştircek :D bu tarifler bosuna değil kardeşim demi :D

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moonchild
    Moonchild's avatar
    Erkek
    ercan10 bunu yazdı:
    -----------------------------

Martech bunu yazdı:
    kardes bıras takıl sende alısırsın:D cok meraklı var bomba vs kımyasallar ile:D

kardeş bu bomba denilen şey genelde insan oldurmek icin kullanılıyor 

burdaki tarifleri kullanarak adam öldürecek adamın bu siteden faydalanarak o işi yapacagını hiç sanmıyorum bence seninki birz hayal gücü

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ya sitenin ismi tahribat,

Amac psikopat kişilikleri tedavi etmek :D

Yani terorist toplamıyoruz burada, kücük caplı piçlik yönetim merkezi olarak lanse edebiliriz siteyi :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercan10
    ercan10's avatar
    Erkek
    ben bu tur konuların sakıncalı olcagına inanıyorum yinede siz bilirsiniz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hacı yasaklansa ne olacak ki, eğer ki olayın terör boyutundan bahsediyorsan merak etme onların burada yazılan şeylere ihtiyacı yok, Amerika sağolsun yolluyor onlara. Yapılan şeyler ufak çaplı yada orta çaplı şeyler, büyük bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

jack daniels 160 yaşında
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek
    Yardım yok,az çok kişinin bu konuda bilgisi var ve yardımsever olduklarından yardım ediyorlar :) bazıları anormal ya da psikopat olabilir ama temiz insanlardır ;):)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hoca biz bi tarikatız. burada bize bomba yapımını öğretiyorlar başta rene olmak üzere hocalarımız var. derslerimizi alıyoz sonra el-kaide gibi saldırıyoz

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    bu arkadaş biraz çekingen ama beynini yıkamak gerek :D vallahi hocam ben can sıkıntısına uğraşıyom ara sıra balık felan tutyoz barajda ondan patlayıcı felan kullanıyorum...bunun gibi ben daha çok zamanlayıcı hayranıyım hocalar bomba yapar bende zamanlayıcı böyle geçinip gideriz...elemanın gözünü iyice korkuttuk a.q biri tarikat diyo biri bomba diyo allah kolaylık versin 2-3 güne kalmaz bana da öğretin dersin ....

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
Toplam Hit: 4539 Toplam Mesaj: 34