TBT Yi Program Seklinde Android E Uygun Yapilsa Nasil Olur ??
-
TBT nin android uygulamasi ciksa mobildekilerde rahat etse siteye daha hizli erisim saglamis olsak nasil olur
-
geleneksel mobil günleri başladı hayırlı olsun
-
Hoşgeldin sefa geldin..
-
Böyle bi ton konu açıldı hepsi hüsran :D
-
İsteğiniz 4575330 referans koduyla ilgili birime iletilmiştir. En yakın zamanda Müşteri Temsilcilerimiz tarafından aranacaksınız. Dilerseniz başvurunuzu 4575330 referans koduyla http://tahribat.com/onlineislemler/ linkinden takip edebilirsiniz.
-
Hayır siteye üye olanların aklına gelen ilk şey mobil site nedense.
(sanırsam ben de böyle konu açmıştım)
-
Yok Ondan Degil Simdi Ki Gibi Mobilde Her Kelimenin Ilk Harfini Buyuk Yaziyor mobilden Siteye Ulasim Zor Bunlarin Onune Gecmek Daha hizli Erisim Saglamak icin Demistim Ben Onceden Bilgisayar Bakiyordum Sorun Yoktu Ama Mobilden Bakmaya basladim Cok Zor Oldugunu Anladim Benim Gibi Mobilden Girenlerde fayda Saglasin Diye Actim Konuyu Yok Mu Android Program Yapimindan Anlayan Site yoneticisiyle Konussun
-
Gm discovery'de Chrome ile paşa paşa girip dolaşabiliyorum. İmla kurallarına kadar halledebiliyorum. Düzgün bir telefon şart, ki ben discovery ile rahatsam note 3 s4 gibi telefonlar ne kadar rahat siz düşünün.
-
Adam haklı. Çağa ayak uydurmak lazım :D
-
böyle bir uygulamayı yönetimin yapması şart değil ki herkes yapabilir. yönetim yapmıyorsa girişimci bir mürit lazım
-
Whatsapp tarzı tbt kullanıcı adı ve şifresiyle girilebilen sohbet uygulaması harik. Olur bence